Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comoara din adâncuri. Descoperire spectaculoasă în Pacific: crustaceul care distribuie mâncarea

Publicat:

, om de știința la Șocala de Științe ale Naturii și Mediului de la , a avut norocul sa descopere patru specii din adancurile oceanului. Comorile oceanului Eurythenes atacamensis este un amfipod, un crustaceu foarte apropiat de creveți, cunoscut pentru zona Peru-Chile. Masurand mai mult de 8 cm lungime, este de aproape doua […]

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenții și tinerii cercetatori, provocați sa dezvolte idei de afaceri inovatoare, in cadrul EU GREEN Innovation Days 

17:06, 09.04.2024 - Facultatea de Protecție a Mediului și Facultatea de Informatica și Științe din Oradea vor fi, in perioada 10-11 aprilie 2024, gazdele evenimentului „Innovation Days”, organizat de Alianța EU GREEN.

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Comorile naturii din ținutul cetaților dacice. Plantele magice și de leac cautate aici primavara VIDEO

19:05, 22.03.2024 - Primele zile de primavara schimba infațișarea cetaților dacice din Munții Șureanu și le ofera oaspeților lor noi motive de a le vizita in aceasta perioada. Ies la iveala plantele de leac și florile despre care localnicii credeau ca au puteri magice

Comoara istorica descoperita in Turda: sute de monede din argint, batute in Regatul Ungariei

09:51, 21.03.2024 - Descoperire istorica impresionanta in centrul orașului Turda. Sapaturile arheologice au scos la iveala aproape 300 de monede, cele mai multe dintre ele din anii 1330. Acestea au fost curațate, restaurate și puse la loc de cinste. "Prin aceasta descoperire acoperim o perioada istorica pentru care nu…

Experiențe virtuale in secția de științe ale naturii de la Complexul Muzeal Arad

17:16, 14.02.2024 - Dupa galeria de arta romaneasca redeschisa anul trecut la muzeul de arta aradean cu spații destinate tehnologiei digitale, o noua secție a muzeului – cea de științe ale naturii – va oferi experiențe virtuale inedite vizitatorilor. Cele mai noi tehnologii digitale prin intermediul carora este evidențiata…

Realitatea augmentata, introdusa la Muzeul de Științe ale Naturii din Arad

16:05, 13.02.2024 - Comunicat. Dupa Galeria de Arta Romaneasca din cadrul Muzeului de Arta Arad, redeschisa anul trecut cu spațiul modernizat prin inserturi cu tehnologie digitala, este randul... The post Realitatea augmentata, introdusa la Muzeul de Științe ale Naturii din Arad appeared first on Special Arad · ultimele…

Mic tezaur antic, descoperit intr-o padure din Bihor. Unde a ajuns comoara

11:15, 25.01.2024 - Preda Balaiban, cunoscut deja in comunitate pentru pasiunea sa pentru arheologie, a descoperit o noua comoara.  De data aceasta, pasionatul pentru istorie a gasit un inel de aur din epoca romana,  intr-o padure de langa localitatea bihoreana Brusturi.In plus fața de inelul de aur, Preda a mai gasit…

Comoara din pamant gasita langa Vaslui. Statea acolo de 2.000 de ani, e aproape intacta

15:40, 24.01.2024 - Descoperire șocanta langa Vaslui. A fost descoperit un obiect extrem de prețios, o adevarata comoara, care statea acolo de aproape 2000 de ani. Este intact, iar specialiștii spun ca este extrem de important. Despre ce este vorba, de fapt, și cum a ajuns acolo. Descoperire surprinzatoare in Vaslui Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?