Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisioanele bancare îi determină pe craioveni să nu mai plătească întreţinerea la bancă

Publicat:

Locatarii care achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei datorate din contul personal in contul asociatiei de proprietari sunt nemultumiti ca platesc comision si la banca, si la asociatie. Unii dintre ei, desi initial s-au aratat incantati sa plateasca intretinerea la banca, ulterior au renuntat din cauza acestor comisioane. De cand s-a schimbat legea, eu am platit intretinerea la banca. M-am trezit ca banca imi ia comision, iar asociatia – la fel. Luna de luna platesc la asociatie cate 10 lei. Nu mi se pare corect si drept urmare am…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

“Cer scuze la domnii polițiști”. Barbat condamnat sa plateasca 10.000 de euro despagubiri morale

08:00, 10.04.2024 - Un barbat din comuna Livezi, județul Bacau, a fost condamnat la plata unor daune morale substanțiale, in urma unui proces in care doi agenți de poliție l-au acționat in instanța. Barbatul a fost condamnat de Judecatoria Onești la plata a 10.000 de euro ca despagubiri morale, cate 5.000 de euro pentru…

Un dezastru de asociatie de proprietari. Intre presedintele demisionar si administrator este un adevarat razboi

05:05, 05.04.2024 - O asociatie de proprietari din Craiova este total in afara legii. Aceasta „are” un presedinte care si-a dat demisia, nu are cenzor, toti membrii comitetului si-au dat si ei demisia, administratorului i s-a pus in fata decizia de desfacerea contractului de munca si refuza sa plece. Asociatia de proprietari…

Restantier sau bun- platnic, platesti fondul de rulment

10:30, 04.04.2024 - Exista proprietari care cer explicații președintelui asociației de proprietari și administratorului pentru sumele solicitate ca și contribuție la fondul de rulment. Locatarii trebuie sa știe ca acest fond este reglementat de Legea nr. 196/2018 privind inființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor…

VIDEO Vicepreședinte ASF, despre plata RCA in rate lunare: Teama asiguratorilor e similara celei din folclor privind drobul de sare

17:25, 20.03.2024 - „Cand ai un venit de 3.000 lei sau 4.000 lei, sa platești 1.000 lei pe RCA este un efort mai mare decat in orice alta situație”, spune intr-un interviu HotNews.ro Sorin Mititelu, noul vicepreședintele ASF, motivand astfel propunerea privind introducerea plații in rate lunare a asigurarii auto obligatorii.…

Plați instant in toata Uniunea Europeana! Cat vor costa tranzacțiile

08:05, 27.02.2024 - Bancile din Uniunea Europeana vor fi obligate sa ofere clienților plați instant in toate țarile membre, iar prețul platit de catre aceștia sa fie unul obișnuit, ca pentru orice tranzacție interna. Așadar, membrii Uniunii Europene vor beneficia de plați instant! Asta, dupa ce Uniunea Europeana a adoptat…

Din 15 martie 2024, in Pitești, facturile de energie termica se vor plati numai electronic!

16:45, 15.02.2024 - Termo Calor Confort S.A. aduce la cunoștința clienților sai ca, din data de 15 martie 2024, se vor desființa casieriile societații, masura luata pentru a moderniza și eficientiza operațiunile financiare și pentru a raspunde preferințelor clienților in ceea ce privește modalitațile de plata. Dupa aceasta…

De ce platesc romanii cele mai mari rate bancare din UE. „Bancile imprumuta statul, le doare in cot de restul clienților!”

20:00, 12.02.2024 - Paradoxal, deși bancile romanești sunt cele mai profitabile la nivel european, romanii au cele mai scumpe credite bancare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, profesorul universitar Bogdan Glavan explica de ce avem cele mai mari rate și cum sunt afectate economia și populația

Mercurul din produsele electrice și electronice va fi interzis in Uniunea Europeana din 2025

15:10, 05.02.2024 - O lege ce interzice productia si comercializarea echipamentelor electrice si electronice ce contin mercur, in Uniunea Europeana, incepand cu anul 2025 va fi adoptata de Comisia Europeana, relateaza News.ro.Potrivit noii legi, nu vor mai putea avea in compoziție mercur ecranele de laptop, becurile fluorescente…


Ce parere ai despre aceasta stire?