Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană recomandă vaccinarea a cel puțin 70% din populația adultă a UE până în vară

Publicat:

a recomandat marți vaccinarea împotriva COVID-19 a cel puțin 70% din populația adulta a pâna în vara acestui an pentru a reduce raspândirea coronavirusului și a aduce sub control pandemia, potrivit unui comunicat postat pe site-ul instituției.

Executivul blocului comunitar afirma ca statele membre ar trebui sa finalizeze vaccinarea a 70% din persoanele adulte pâna în vara, ceea ce ar presupune inocularea a peste 200 de milioane de persoane, cel mai probabil cu doua doze fiecare.

Comisia recomanda de asemenea ca…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Context.ro: Pfizer susține ca Guvernul Romaniei putea evita procesul de 500 de milioane de euro pentru vaccinurile COVID

17:31, 10.04.2024 - Deși autoritațile romane au avut la dispoziție patru ocazii in care puteau relaxa contractul de achiziție de vaccinuri COVID-19, incheiat de Comisia Europeana cu Pfizer-BioNTech, guvernul de la București ar fi refuzat sa participe la cea mai importanta runda de mediere propusa de compania farmaceutica…

Deloitte: Romania, printre țarile cu cele mai multe companii interesate sa participe la licitații in proiecte din PNRR 

11:05, 09.04.2024 - Trei sferturi dintre liderii de business din Romania (75%) considera ca reformele și investițiile realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) vor contribui la competitivitatea economiei locale in urmatorii cinci ani, sprijinind afacerile locale sa faca tranziția spre modele operaționale…

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…

UE se pregatește de razboi? Totul sta scris in manifestul PPE semnat la București

17:20, 06.03.2024 - Manifestul PPE de la București vorbește clar despre planul de inarmare a Uniunii Europene, mai ales dupa ce Donald Trump a lasat sa se ințeleaga ca nu toate statele NATO sunt, de fapt, aparate. UE se pregatește de razboi? Cel puțin așa se ințelege din manifestul pe care liderii PPE il vor adopta la…

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

15:56, 16.02.2024 - Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana vor fi recunoscute automat in statele membre.…

Vești uriașe pentru acești angajați! Statele UE vor recunoaște diplomele romanești obtinute inainte de aderare

17:35, 14.02.2024 - Statele din Uniunea Europeana vor recunoaste "automat" diplomele romanesti de asistent medical generalist obtinute inainte de aderarea Romaniei la UE pentru cei care au urmat programul de revalorizare organizat in scopul alinierii la criteriile minime de formare prevazute de Comisia Europeana, a informat,…

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.


Ce parere ai despre aceasta stire?