Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coliziune între două trenuri în Bangladesh, sunt cel puţin 15 morţi

Publicat:

Tragedie in Bangladesh. Un tren care se indrepta spre orasul port Chittagong s-a ciocnit frontal cu un tren care se indrepta spre capitala Dhaka la ora 03:00 dimineata (21.00 GMT) la Brahmanbaria, localitate aflata la circa 100 km est de Dhaka.

In urma impactului unele compartimente au fost grav avariate, salvatorii cautand in continuare supravietuitori care ar fi putut sa fie blocati in interior, a declarat , un oficial administrativ din Brahmanbaria, pentru Reuters.

"Pana acum au fost recuperate 15 cadavre", a spus el, avertizand insa ca bilantul ar putea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Tragedie la Valencia. Un bloc cu 14 etaje a luat foc! Cel putin patru morti si alti oameni dati disparuti (VIDEO)

12:00, 23.02.2024 - Pompierii spanioli continua vineri sa incerce sa raceasca structura cladirii din orasul spaniol Valencia est in care s a produs un incendiu soldat cu cel putin patru morti si 14 disparuti, informeaza EFE, care mentioneaza ca cifra s ar putea schimba in momentul in care pompierii reusesc sa patrunda…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…

Incendiile din Chile: Bilantul este acum de cel putin 112 morti. Cea mai mare tragedie de dupa 2010

08:50, 05.02.2024 - Incendiile violente care devasteaza regiunea turistica de coasta Valparaiso, in centrul statului Chile, s-au soldat cu cel putin 112 morti, un bilant care este posibil sa creasca luni, in timp ce pompierii continua sa lupte cu aproximativ 40 de incendii active, relateaza AFP, potrivit news.ro.Cartiere…


Ce parere ai despre aceasta stire?