Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegiul Sfântul Nicolae a oferit nu doar daruri, ci și bucurie și speranță pentru 300 de copii

Publicat:

Peste 300 de copii au primit in luna decembrie tablete, ghetuțe, jocuri și dulciuri oferite de donatorii și voluntarii (CSN) din Iași. Cele mai modeste și izolate catune au fost și cele care le-au oferit Voluntarilor CSN o lecție de bucurie, noteaza Basilica.ro.

In prima parte a lunii, 107 copii din Budești și Ganești, județul Iași, au primit ghete de iarna și dulciuri. Campania s-a intitulat „Cutia cu papucei pentru Ei” și a fost realizata cu sprijinul Fundației Saint Paraskeva Orthodox Charity, a romanilor ortodocși din America.

„Am ramas impresionați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 350 de copii din Faraoani au primit vizita jandarmilor bacauani

14:21, 24.04.2024 - Peste 350 de copii aflați in “Saptamana Verde” de la Școala Gimnaziala Nr.1 și Nr.2 Faraoani au avut parte, astazi, de o zi speciala, pentru ca s-au intalnit cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacau. Jandarmii bacauani au impartașit cu cei peste 350 de elevi, recomandari utile…

Activitațile Bibliotecii Municipale ”Teodor Murașanu” Turda pentru a marca Ziua bibliotecilor publice din Romania

14:51, 12.04.2024 - Din anul 1996, la initiativa UNESCO, se sarbatoreste in intreaga lume, in fiecare an, la 23 aprilie, “Ziua mondiala a cartii si a dreptului de autor”, avand drept scop promovarea dreptului si libertatii lecturii. Deviza acestei sarbatori mondiale este “lectura pentru toti”. In anul 1998 Asociatia Nationala…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Transplant de ficat realizat in premiera la Iasi. O mama cu patru copii a primit organul salvator

16:40, 01.04.2024 - O femeie de 33 de ani din județul Galați, aflata in coma, a primit un ficat de la un donator aflat in moarte cerebrala, operatia de transplant fiind efectuata in premiera la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

O noua serie de voluntari la Inspectoratul pentru Situații de Urgența „Mihail Sturdza” Iași

14:11, 14.03.2024 - La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Mihail Sturdza” al județului Iași, incepand cu data de 11 mai a.c., va incepe un nou ciclu de pregatire destinat voluntarilor prin proiectul „Salvator din Pasiune”. Campania „Salvator din Pasiune” iși dorește sa creeze o legatura tot mai stransa…

Un turneu de minihandbal la Campina, prilej de bucurie pentru peste o suta de copii

20:40, 09.03.2024 - Dupa meciul dintre CS Campina și Concordia Chiajna , din Grupa semifinala Speranța a Campionatul Național Feminin de Handbal pentru juniori III, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a mai avut loc o competiție de handbal, in organizarea CS Campina.

Doua fetite, mama și bunica lor s-au intoxicat cu solutie pentru deparazitarea oilor

14:50, 04.03.2024 - Doua fetite, mama si bunica lor au fost internate sambata la Spitalul Judetean Satu Mare, fiind intoxicate dupa ce s-au spalat cu soluție pentru deparazitarea oilor. Bunica, mama si fetita de doi ani sunt in stare stabila si vor fi transferate in alta sectie pentru continuarea tratamentului si supraveghere.…

Explozie puternica intr-o casa din județul Vaslui: Trei copii și tatal lor, duși la spitale din Iași cu arsuri

22:26, 03.02.2024 - Trei copii de 5, 7 si 8 ani si tatal lor, un barbat in varsta de 36 de ani, au fost raniti, sambata seara, in urma unei explozii produse la o locuinta din comuna Stanilesti, judetul Vaslui.


Ce parere ai despre aceasta stire?