Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colegii deplâng moartea Cristinei Țopescu. " A fost un înger salvator", "Nimeni nu-i egalează talentul și empatia"

Publicat:

Este doliu in lumea jurnaliștilor. Cristina Țopescu, un om pentru care toți cei care au cunoscut-o, au lucrat impreuna cu ea, sau doar au admirat-o la televizor, au numai cuvinte de lauda. Un om bun, iubitor, sensibil, insa teribil de singur.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Atata straduința iși dadea sa fie acceptata”: Apropiații tinerei care a suferit in 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o cladire, deplang moartea Mihaelei

11:45, 18.04.2024 - Prietenii și apropiații Mihaelei Cheptene, tanara de 24 de ani, care a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei au scris mesaje de condoleanțe, pline de durere, pe pagina de facebook a tinerei.

El este actorul care a devenit frate cu propriul tata. Povestea emoționanta a celebrului artist

15:30, 16.04.2024 - Viața și cariera lui Cornel ComanNascut pe 14 iunie 1936 in Livezile, județul Vrancea, Cornel Coman a crescut intr-o familie cu o situație materiala buna, tatal sau fiind proprietarul unui magazin universal. Insa instaurarea regimului comunist a adus dificultați familiei, averea lor fiind confiscata…

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Politicienii occidentali reactioneaza virulent dupa moartea lui Navalnii si sunt de acord ca Putin este cel responsabil

17:00, 16.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca Rusia si presedintele rus Vladimir Putin trebuie sa „raspunda la intrebari foarte serioase” pentru moartea opozantului Aleksei Navalnii, care vineri a decedat subit in detentie din cauze inca neelucidate.

Moarte violenta in cartierul Traian

16:06, 12.02.2024 - Moartea unui barbat in cartierul zalauan Traian i-a șocat pe zalauanii care locuiesc in zona. Cadavrul barbatului a fost descoperit zilele trecute in locuința acestuia. Surse judiciare ne-au declarat ca moartea victimei a fost una violenta. Procurorii au inceput o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor…

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

Joe Biden anunța ca a decis raspunsul la atacul cu drona asupra trupelor americane din Iordania

19:00, 30.01.2024 - Președintele american Joe Biden a anunțat marți ca s-a hotarat asupra modului in care SUA vor raspunde atacului cu drona comis duminica de miliții pro-iraniene asupra unei baze americane din Iordania, in care trei militari au murit, dupa ce a cantarit cum pot fi pedepsite aceste grupari fara a declanșa…


Ce parere ai despre aceasta stire?