Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Codul galben de îngheţ, valabil şi joi. Câte grade vor fi în termometre

Publicat:

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de inghet pe intreg teritoriul tarii. Alerta este valabila din sase octombrie pana la inceputul saptamanii viitoare. Astfel, noaptea si dimineata, la suprafata solului se vor inregistra temperaturi intre minus 1 si minus trei grade.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.

Vant puternic in aproape toata țara, iar la munte va ninge / Unde se vor inregistra temperaturi de 20 de grade

10:15, 05.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben și cod portocaliu valabile in aproape toata țara. Specialiștii anunța ca vantul va avea intensificari și ca la munte va ninge.O avertizare cod galben va fi in vigoare timp de 24 de ore, incepand de luni, la ora 10.00.…

Alerta- Vine viitura in 13 județe: A fost emis Cod Portocaliu

08:45, 05.02.2024 - Hidrologii au instituit Cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Alba si Bistrita Nasaud si Cod galben pentru rauri din 13 judete, atentionari valabile pana marti.Astfel, Codul portocaliu va afecta raurile din bazinele hidrografice Somesul Mare - bazin superior si afluentii bazinului mijlociu…

Vine din nou gerul in Romania. Meteorologii ANM au dat alerta, vor fi minus 18 grade

13:45, 28.01.2024 - Revine gerul in Romania! In ultimele zile, viscolul si vantul naprasnic au pus stapanire pe mai multe judete din Banat, Oltenia, Transilvania si Muntenia. ANM nu are vești bune nici in urmatoarea perioada, pentru ca se intoarce frigul naprasnic. In depresiuni, temperaturile vor scadea pana la minus…

Alerta de vremea rea in toata țara, inclusiv la Cluj. Cod GALBEN de ninsori, in zona de munte a județului

14:55, 24.01.2024 - Meteorologii anunta ca, pana vineri dimineata, vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei in zonele joase si ninsori, in zona de munte. Pentru zonele aflate la altitudini mai mari de 1.700 de metri, a fost emis Cod galben de viscol.


Ce parere ai despre aceasta stire?