Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Codrin Ştefănescu, după audierea la DIICOT Caraş-Severin: În acest dosar toţi suntem suspecţi

Publicat:

Fostul secretar general al PSD, , citat vineri la Resita intr-un dosar instrumentat de DIICOT Caras-Severin, a declarat ca toti cei audiati au calitatea de suspect.

"In acest dosar toti suntem suspecti. Eu sunt suspectul care am venit in judet de doua ori, o data in ianuarie anul trecut, o data cu constituirea unei echipe interimare de conducere a PSD Caras-Severin, cand am stat putin timp, si a doua oara in luna martie, cand am venit impreuna cu mai multi colegi din conducerea centrala a partidului si mai multi ministri si am stat sase ore pentru a asista la alegerile…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

Gaz in Caraș-Severin

10:05, 29.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Miniștrii PNL de la Ministerul Dezvoltarii și de la Ministerul Energiei, Adrian Veștea și Sebastian Burduja, au semnat Ordinul comun pentru investițiile in rețelele de gaz din Caraș-Severin, derulate in cadrul programului “Anghel Saligny”, inițiat de catre Partidul Național Liberal!…

Tanar filmat in timp ce trage cu pistolul in plina strada, in Reșița. Politistii s-au autosesizat

17:45, 25.03.2024 - Un tanar de 20 de ani s-a filmat in timp ce tragea focuri de arma pe o strada din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii au deschis o ancheta.

Perchezitii ale procurorilor DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri! Incredibil cine a fost adus la audieri (GALERIE FOTO)

11:25, 02.03.2024 - La data de 01.03.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ndash; Biroul Teritorial Dambovita au dispus retinerea a 4 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata. Potrivit DIICOT, din cercetarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?