Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de inundaţii în bazinul hidrografic Olt, până joi dimineaţa. Alte 34 de judeţe, vizate de Cod galben

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu și galben de inundatii in Romania. Ce județe sunt vizate de alerta

14:05, 02.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis cod portocaliu și galben de indundații in Romania. Iata ce județe din țara sunt vizate de avertizare.

Cod portocaliu de inundații pe rauri din doua județe. Cod galben de inundații in 5 județe

12:25, 02.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din doua judete si o atentionare Cod galben pentru rauri din cinci judete.

Pericol de inundații. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri pe Tisa, Viseu, Iza, Lapus si Somes

14:25, 30.11.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri, valabile pana duminica, in 17 bazine hidrografice. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 1 decembrie, ora 03:00 – 3 decembrie, ora 12:00, este instituit Codul…

Pericol de viituri și inundații in cinci județe din țara. Au fost emise avertizari Cod portocaliu și Cod galben

15:35, 18.11.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat sambata avertizarile hidrologice, anunțand Cod portocaliu de viituri pe raurile din Dobrogea si Cod galben pe alte cateva rauri.

14-15 noiembrie 2023| Cod galben de inundații in Alba! Ce zone sunt vizate de avertizarea emisa de INHGA

13:45, 14.11.2023 - 14-15 noiembrie 2023| Cod galben de inundații in Alba! Ce zone sunt vizate de avertizarea emisa de INHGA Cod galben de inundații in Alba! Ce zone sunt vizate de avertizarea emisa de INHGA In conformitate cu informațiile furnizate de Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA),…

Cod galben de inundații in Romania! Sunt vizate mai multe județe din țara. Pana cand este valabila atentionarea

15:50, 11.11.2023 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! O avertizare cod galben de inundații este valabila in Romania, in cursul zilei de azi. Care sunt zonele vizate, unde vor lovi puhoaiele, și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Cod portocaliu și cod galben de inundații pe numeroase rauri din vestul țarii

14:05, 24.09.2023 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis astazi doua avertizari cod galben și cod portocaliu care anunța, „ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile…

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din opt judete, pana vineri la pranz

13:00, 14.09.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana vineri la pranz in bazine hidrografice de pe raza a opt judete, anunța Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?