Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de ceață densă în 16 județe, inclusiv în București, până la miezul nopții

Publicat:

Meteorologii au emis vineri seara mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa pentru zone si localitati din 16 judete, inclusiv municipiul Bucuresti, valabile pana la ora 0:00.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

INHGA: Atentionare cod galben de viituri pe rauri din trei judete, pana la miezul noptii

11:36, 06.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

Vremea miercuri, 24 ianuarie. Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete

08:01, 24.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete, valabile in orele urmatoare.

Cod galben de lapovița, ninsoare si polei in Timis si Arad. Ceata densa in 13 judete din Muntenia si Transilvania

07:55, 23.01.2024 - Meteorologii au emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, care vizeaza judetele Timis si Arad, respectiv de ceata densa in localitati din 13 judete din Muntenia si Transilvania.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrița, in pericol

12:25, 19.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.


Ce parere ai despre aceasta stire?