Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CNR susţine reorganizarea CNATDCU şi NU desființarea CNATDCU!

Publicat:

Intre atributiile sale se numara formularea de recomandari si propuneri asupra strategiei de dezvoltare a invatamantului superior si asupra oricaror probleme relevante pentru modul de functionare a sistemului de invatamant superior. CNR este preocupat constant de toate temele de interes pentru invatamantul superior si analizeaza cu foarte mare atentie propunerile membrilor sai care reprezinta 74 de universitati acreditate din Romania. In contextul in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Ganea, prima reacție dupa ce a fost scos cu forta din masina de politisti. Susține ca este nevinovat: „Lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus”

11:35, 25.03.2024 - Ionel Ganea a ajuns intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost scos cu forța din mașina și dus la poliție inainte de partida amicala dintre Romania și Irlanda de Nord. Fostul fotbalist se apara și spune ca a fost victima unui abuz.

Ambasada lui Putin la București susține ca Rusua a ucis 349 de „mercenari” romani in Ucraina

14:00, 15.03.2024 - Peste 13.000 de „mercenari straini” au mers pe front sa lupte de partea Ucrainei de la inceputul invaziei ruse, potrivit datelor ministerului rus al apararii, preluate de ambasada rusa de la București. Aceeași sursa susține ca din Romania au plecat 784 de „mercenari”, dintre care 349 au fost uciși.

Romania susține Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, anunța președintele Iohannis

16:11, 12.03.2024 - Romania susține Muntenegrul și celelalte țari din Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, a declarat președintele Iohannis la intalnirea avuta cu președintele Muntenegrului, Jakov Milatovic. “Ca parteneri in cadrul NATO, am subliniat ca este foarte important sa construim…

Manfred Weber: „PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen, astfel incat Romania si Bulgaria ar trebui sa adere imediat”

14:51, 06.03.2024 - Presedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, a declarat miercuri, la București, ca PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen prin aderarea Romaniei si Bulgariei și le-a transmis socialistilor din Austria sa se razgandeasca in privința primirii noastre in Schengen.

Deputatul Baltarețu, la forumul Economic de la Chișinau: „Romania susține aderarea Rep. Moldova la Uniunea Europeana”

11:15, 27.02.2024 - Deputatul clujean Viorel Baltarețu a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinau: “Romania susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, pana in 2030, pana la care Republica Moldova sa devina stat membru UE.”

Teroriștii Hamas vor negocia atunci cand vor fi complet incercuiți, susține ambasadorul Israelului

10:36, 18.02.2024 - Teroriștii din gruparea Hamas vor negocia abia atunci cand vor fi “complet infranți militar” și incercuiți, considera ambasadorul Israelului in Romania, Excelența Sa Reuven Azar. Ambasadorul Israelului a exprimat acest punct de vedere intr-un interviu acordat presei din Romania. “Credem ca, punand mai…

Iohannis susține sprijinul pentru R. Moldova și Ucraina in procesul de aderarea la UE: Chisinaul a aratat vointa politica deosebita

13:41, 23.01.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania va fi alaturi de Republica Moldova si Ucraina in procesul de negociere pentru aderarea la Uniunea Europeana si a subliniat ca este crucial ca cele doua tari sa primeasca in continuare sprijin financiar si expertiza pentru consolidarea institutionala…


Ce parere ai despre aceasta stire?