Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CNCAV, precizări privind izolarea virusului în laborator: Se apelează la o tehnică înșelătoare cu scopul de a diminua încrederea populației în vaccinare

Publicat:

Virusul SARS-CoV-2 a fost izolat in laborator de catre cercetatorii chinezi inca din ianuarie 2020, se arata intr-un comunicat transmis de Comitetul Național de Coordonare a vaccinarii. Precizarile vin in contextul in care in spațiul public apar informații care scad increderea populației in vaccinare. „Pe fondul derularii campaniei de vaccinare in intreaga , apar tot mai multe surse online – din alte țari europene și din Romania – care contesta eficacitatea și necesitatea vaccinarii impotriva COVID-19 pe motiv ca virusul SARS-CoV-2 nu ar fi fost inca izolat in laborator. Aceste…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

Prezența ostaticilor israelieni in captivitatea Hamas este „destul” pentru a justifica continuarea razboiului, spune Netanyahu

19:45, 11.02.2024 - Intrebat cați dintre ostaticii israelieni mai sunt inca in viața in Gaza, premierul israelian Benjamin Netanyahu a replicat ca „destui pentru a justifica tipul de eforturi pe care le facem”, intr-un interviu acordat duminica, relateaza Reuters. Potrivit datelor Israelului, 132 de persoane sunt in continuare…

Utilizarea telefoanelor mobile in spațiile publice, interzisa intr-un oras din Franta

08:20, 05.02.2024 - Locuitorii din Seine-Port (Franta) au adoptat o motiune care interzice utilizarea telefoanelor mobile in spatiile publice, relateaza Ouest-France. Primarul considera ca aceasta este o problema de sanatate publica si doreste sa ajute in special parintii sa limiteze timpul petrecut in fata ecranelor.…

Raza de speranța pentru copii din Africa: Un vaccin impotriva malariei prezinta o eficacitate de pana la 78% / Ce preț are

07:35, 03.02.2024 - Un vaccin impotriva malariei, dezvoltat cu ajutorul cercetatorilor britanici de la Universitatea Oxford, prezinta o eficacitate de pana la 78% la copii mici, sugereaza noi date obtinute in urma unui studiu recent, relateaza vineri DPA/PA Media, scrie AGERPRES. Anul trecut, vaccinul R21/Matrix-M a…

Intarzierile privind limitele de poluare a aerului in UE vor duce la sute de mii de decese premature și vor mari decalajul dintre est și vest, spun experții

17:20, 02.02.2024 - Cercetatorii in domeniul respirator avertizeaza ca lipsa de acțiune in privința reducerii poluarii aerului in Uniunea Europeana va „mari inegalitatea” dintre Europa de Est și Europa de Vest, relateaza The Guardian.Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a stabilit direcții privind numarul de particule…

Ce este ”sindromul cladirii bolnave”.  Risc major in cazul copiilor!

16:40, 30.01.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția asupra sindromului cladirii bolnave (Sick building syndrome). Acest sindrom este provocat de nivelul ridicat de  praf, de ventilația deficitara (in școli, birouri etc.), de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida, la azbest etc. Potrivit specialiștilor,…

Otrava din carnea pe care o consumam zilnic. Noul studiu care da totul peste cap

16:35, 28.01.2024 - Cercetatorii de la Ocean Conservancy și Universitatea din Toronto au analizat mai mult de o duzina de tipuri diferite de proteine, inclusiv fructe de mare, porc, pui, carne de vita și tofu.Au descoperit microplastice in aproape 90% din mostrele testate și au estimat ca un adult american mediu poate…

Dry January - Ce țari europene au redus consumul de alcool?

07:40, 19.01.2024 - Consumul de alcool in UE a scazut cu 0,5 litri intre 2010 și 2020. Cu toate acestea, in mai multe țari, consumul a crescut ''Niciun nivel de consum de alcool nu este sigur pentru sanatatea noastra'', sustine Organizația Mondiala a Sanatații (OMS). Cu toate acestea, cantitatea de alcool consumata…


Ce parere ai despre aceasta stire?