Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan și Anthony McGill, în avantaj după prima zi a semifinalelor

Publicat:

Cel mai așteptat duel al zilei de la de Snooker i-a adus fața în fața pe Ronnie O'Sullivan și pe . conduce cu 5-3 dupa prima zi a duelului. În cealalta semifinala, are 6-2 în fața lui .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu sunt cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile, spune modest Ronnie O'Sullivan

11:45, 24.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, de șapte ori campion mondial, nu crede ca este cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile. Englezul debuteaza miercuri la Campionatul Mondial de la Sheffield, in tentativa de a obține al optulea titlu la Crucible, un record. Adversarul sau e un galez de 22 de ani, potrivit…

Ronnie O'Sullivan a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica de dinaintea CM de Snooker - Cine este personajul cheie din spatele „geniului neințeles”

06:46, 20.04.2024 - Un succes la Crucible l-ar ajuta pe Ronnie O'Sullivan sa doboare cel mai important record din snooker, cel al titlurilor mondiale caștigate. Aflat in fața uneia dintre marile provocari ale carierei, cel supranumit „The Rocket” a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica care-i apasa pe umeri…

PREZENTARE Ronnie O'Sullivan, fața in fața cu istoria - Tot ce trebuie sa știi despre CM Snooker 2024

08:45, 19.04.2024 - Pentru fanii snookerului urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, Campionatul Mondial urmand sa debuteze pe 20 aprilie la Crucible. Se anunța o competiție interesanta, cu Ronnie O'Sullivan și Judd Trump principali favoriți la caștigarea coroanei de campion al lumii. Nu trebuie insa scoși din ecuație…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

CM Snooker 2024: Lista capilor de serie de la Crucible / Cu cine vor juca cei trei campioni mondiali din calificari

13:50, 08.04.2024 - Ordinea celor 16 capi de serie de la Campionatul Mondial de snooker (20 aprilie - 6 mai) a fost stabilita, dupa ce Mark Williams l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala Tour Championship. De pe aceasta lista lipsesc nume importante, trei foști campioni ai lumii fiind nevoiți sa-și caștige dreptul…

Ronnie O'Sullivan, invins in finala Tour Championship - Sesiune de seara ingrozitoare pentru „The Rocket”

07:35, 08.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a fost invins in finala Tour Championship la snooker, cel supranumit „The Rocket” avand o sesiune de seara de coșmar. O'Sullivan a intrat in avantaj la pauza contra lui Mark Williams (scor 5-3), dar nu a mai caștigat vreun frame la reluarea meciului.

Snooker: Judd Trump a reușit un break maxim impotriva lui Ronnie O'Sullivan

14:00, 27.03.2024 - Proaspat campion la World Open 2024, Judd Trump a aratat și impotriva lui Ronnie O'Sullivan ca se afla intr-o forma foarte buna: a reușit contra liderului mondial un break maxim (147 de puncte).

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?