Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CLUJ: Trei persoane au căzut în gol de la peste 6 metri, de la o fabrică din Gherla FOTO

Publicat:


Trei persoane au fost ranite, luni, în urma unui accident de munca peetrecut la o fabrica din Gherla.

Un apel la 112 a anunțat luni în jurul amiezii 14:30 faptul ca trei persoane au fost ranite în urma unui accident de munca produs la fabrica SORTILEMN din Gherla, scrie someseanul.ro.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD gasind o victima, un barbat de 31 de ani care a fost preluat și transportat la pentru investigații suplimentare. Ulterior la spital s-au prezentat și ceilalți doi muncitori care acuzau dureri.

Polițiștii…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Vaslui: Patru persoane, printre care doi copii de 3 si 6 ani, ranite intr-un accident produs pe DN 24

17:25, 14.03.2024 - Patru persoane, printre care doi copii in varsta de 3, respectiv 6 ani au fost ranite joi, in urma unui accident rutier produs pe DN 24, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). La locul producerii evenimentului au intervenit o autospeciala de stingere echipata cu…

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident rutier GRAV, la Dragoești: Un barbat din județul Olt a decedat, iar alte patru persoane sunt ranite

21:30, 09.02.2024 - Astazi, 09 februarie a.c., polițiștii municipiului Dragașani au fost sesizați cu privire la faptul ca, pe DJ 678, in localitatea Dragoești, a avut loc un eveniment rutier soldat cu mai multe victime. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit faptul ca, din cauze care urmeaza sa fie stabilite in…

Doua persoane, ranite dupa ce au cazut cu ATV-ul intr-o parcare suspendata din Ranca

11:45, 18.01.2024 - Un accident rutier cu doua victime a avut loc miercuri in zona turistica montana Ranca. O femeie, de 34 de ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți, in timp ce conducea un ATV pe DN 67C, a patruns pe contrasens, cazand in gol intr-o parcare suspendata. In urma accidentului, a rezultat ranirea femeii…


Ce parere ai despre aceasta stire?