Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj-Napoca: Topul străzilor cu gropi, care trebuie reparate. Sondajul este în derulare

Publicat:

Un clujean realizeaza untop al strazilor &"sparte&" care au nevoie de asfalt cât se poatede rapid. 

&"Vreau sa fac un top al strazilor principale (foarte circulate) - distruse - care necesita reparatii. Va rog sa votati si sa adaugati numele strazilor/arterelor principale, pe care voi le considerati distruse, pline de gropi, denivelari, etc. Si considerati ca ar trebui reconditionate / asfaltate. 


Va rog sa adaugati numele in Poll, nu in comentarii si sa votati.  De asemenea am rugamitnea sa ne concentram pe vot, si sa nu aberam in comentarii. 

Incep…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turda a atras numeroase investiții economice in ultimii ani

12:00, 03.04.2024 - Așa dupa cum știm, investițiile in zona unei localitați aduc cu sine o dezvoltare economica, dar și noi oportunitați de locuri de munca mai bine platite. Prin implementarea numeroaselor proiecte și prin crearea unui mediu favorabil pentru investiții, municipiul nostru devine tot mai atractiv pentru…

Incendiu puternic la o fabrica din Bacau. Pompierii au intervenit de urgența / FOTO

17:55, 28.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica din Bacau. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 300 de metri, iar cladirile din jur puteau fi in pericol. Pompierii sosiți la fața locului au reușit sa stinga, fara sa existe nicio victima.

Ce mai mare fabrica de lactate din Targoviște a fost scoasa la vanzare. Ce suma este ceruta pe ea

11:06, 21.03.2024 - Lactate Natura din Targoviște a scos la vanzare fabrica din Targoviște. Anunțul a fost facut recent și vizeaza activul integral al companiei, inclusiv terenul, cladirile și echipamentele specifice unei fabrici de lactate.

Contracte cu peste 500 de fermieri pentru sfecla de zahar la Luduș

20:25, 12.03.2024 - Fabrica de zahar de la Luduș, județul Mureș, a finalizat contractarea suprafețelor de sfecla de zahar pentru materia prima din acest an, a anunțat Mihaela Neagu, proprietara unitații de procesare. Anul acesta, fabrica va colabora cu peste 500 de fermieri, majoritatea din județele Ardealului, iar suprafața…

BMW Group și-a facut fabrica in Ungaria, dar investește masiv intr-un centru IT la Cluj

11:15, 05.03.2024 - BMW investește circa 2 miliarde de euro intr-o fabrica in Ungaria, care va fi gata in 2025, dar transformarea digitala a gigantului auto va fi condusa dintr-un centru inființat la Cluj-Napoca, impreuna cu NTT Data, unde va angaja in urmatorii ani circa 1.000 de IT-iști.

Un buzoian investește 4 milioane de euro intr-o fabrica din oraș

08:50, 21.02.2024 - Administratorul companiei Bencomp SRL Buzau, Mihai Posedaru, anunța ca va investi aproximativ 4 milioane de euro intr-o noua capacitate de productie. Este vorba despre o fabrica de usi WPC (lemn compozit), potrivit businessmagazin.ro. Conform spuselor omului fe afaceri buzoiam, la sfarșitul lui decembrie…

Cand nu ii ataca ucrainenii, rușii se saboteaza singuri. Explozie puternica la o fabrica de armament VIDEO

15:55, 08.02.2024 - Un incendiu masiv a izbucnit la uzina dupa explozie, relateaza  Ukrainska Pravda .Explozia s-a produs la uzina de construcție de mașini JSC Votkinsk, care produce produse militare și civile.Uzina din Votkinsk este situata la 50 de kilometri de capitala Udmurtiei, Ijevsk. Pe langa produsele civile, produce…

Un producator german din domeniul apararii preia o fabrica din Romania

08:20, 02.02.2024 - Gigantul german din industria apararii Rheinmetall preia prin intermediul Rheinmetall Landsysteme GmbH un pachet de 72,5% din actiunile producatorului roman de vehicule Automecanica Medias, care urmeaza sa devina Rheinmetall Automecanica SRL, scrie Ziarul Financiar, citat de Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?