Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj Folk Fest: 15 artişti de top din România urcă pe scena celui mai nou festival al oraşului

Publicat:

Amatorii de muzica buna vor avea sansa sa intalneasca 15 dintre cei mai valorosi folkisti din Romania la , in weekend-ul 18-20 iunie. Printre acestia se numara , , , , , , .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra, criticata pentru un gest facut pe scena. Ce i-a deranjat pe fanii artistei: „Penibil rau!”

09:40, 23.04.2024 - Andra Maruța, una dintre cele mai cunoscute soliste din Romania, a fost iar criticata de internauți. Recent, soția lui Catalin Maruța a susținut un concert la Oradea, dar prestația de pe scena i-a facut pe unii fani sa-i trimita mesaje dintre cele mai dure. Andra, criticata din nou de fani Andra este…

Știrile Antena Stars. Primii artiști confirmați la „Beach, Please!”. Selly a declarat ca Anitta va canta pe scena din Costinești: „Mai urmeaza și alte anunțuri”

19:15, 10.04.2024 - Selly, unul dintre cei care se ocupa de „Beach, Please!” promite ca festivalul de anul acesta va fi cel puțin la fel de spectaculos precum cel de anul trecut. Wiz Khalifa urmeaza sa vina pentru prima data in Romania, la fel și Anitta.

Romania va participa in perioada 12 - 14 aprilie la Festival du Livre de Paris

19:36, 09.04.2024 - Romania va participa, de vineri pana duminica, la Festival du Livre de Paris, prestigios eveniment international dedicat cartii si literaturii, organizat la Grand Palais Ephemere si in alte cateva spatii emblematice din Paris si in librarii partenere.

Al Di Meola, nou concert in Romania, dupa ce anul trecut a suferit un infarct pe scena. Artistul va aduce un tribut medicilor romani

14:20, 28.03.2024 - Al Di Meola revine in fața publicului roman, dupa ce anul trecut a suferit un infarct pe scena. Concertul este programat sa aiba loc pe data de 3 iunie, la Sala Palatului. Artistul va aduce și un tribut medicilor romani, care i-au salvat viața.

Massif 2024 a adunat peste 43.000 de participanți in Poiana Brasov

07:55, 20.03.2024 - A doua ediție a festivalului Massif a adunat peste 43.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, in cele 4 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov.  Peste 43.000 de participanți au fost prezenti in Poiana Brasov , in cele 4 zile ale festivalului Massif. Artiști romani și internaționali…

(video) „Am emoții!”: Irina Rimes, pe scena, umar la umar cu Dan Balan: Ce au cantat cei doi artiști

15:10, 14.03.2024 - Irina Rimes și Dan Balan, doua nume sonore ai Moldovei, au colaborat impreuna pentru a lansa continuarea piesei „Oriunde ai fi”. Dan a fost invitatul surpriza la concertul de aseara al artistei de la Sala Palatului, scrie SHOK.md .

Palatul Placerilor, conacul celui mai mare bancher din Romania interbelica. Petreceri excentrice cu regi și regine

22:50, 25.02.2024 - Conacul familiei Crissoveloni de la Ghidigeni, din nordul judetului Galati, a fost construit in anul 1878 si a fost frecventat in repetate randuri de Regina Maria si Regele Ferdinand. In timpul Razboiului Mondial, conacul a fost transformat in spital pentru militarii raniti.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, peripeții la filmarile pentru „Te cunosc de undeva!”: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla și mie”

09:50, 10.02.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de momente amuzante in timpul filmarilor pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul care va incepe in curand la Antena 1. Cei doi artiști au povestit prin ce peripeții au trecut pe platoul de filmare.„Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive talent…


Ce parere ai despre aceasta stire?