Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj: Accident mortal de muncă. Un tânăr a căzut de pe bloc

Publicat:

Un tanar in varsta de 31 de ani a murit azi dupa ce a cazut de la mare inalțime, de pe un bloc din cartierul Gheorgheni. : Accident mortal de munca. Un tanar a cazut de pe bloc apare prima data in Someșeanul.ro .

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cluj: Accident cu victime pe Turzii. Doi șoferi și o pasagera, la spital

20:10, 06.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați sa intervina la un accident rutier, care s-a petrecut sambata dupa-amiaza pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au alocat o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au gasit doua autoturisme…

Grav accident in Rugașești. Tanar descarcerat și transportat in stare critica la spital – FOTO

09:05, 31.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in aceasta dimineața la un grav accident rutier petrecut pe raza localitații Rugașești, comuna Cașeiu. La misiune au luat parte doua autospeciale cu modul de descarcerare, alaturi de doua ambulanțe SAJ. ”Forțele noastre au gasit la fața locului un…

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Cluj: Accident mortal in Manaștur. Un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de o mașina

10:45, 08.02.2024 - Un grav accident de circulație s-a produs joi dimineața in jurul orei 6.40, pe strada Primaverii din municipiul Cluj-Napoca, in dreptul stației de transport in comun Minerva. Un barbat a decedat dupa ce a fost lovit de un autoturism. Din primele verificari efectuate de polițiști a reieșit ca, un barbat,…

Accident de munca grav la Slatina, in curtea Companiei de Apa. Un tanar muncitor a fost strivit de brațul unei macarale

20:06, 03.02.2024 - Un accident de munca grav s-a produs sambata, 3 februarie 2024, in municipiul Slatina, din județul Olt. Un tanar muncitor care lucra la montarea unei macarale a fost grav ranit, murind la spital.

Accident mortal in județul Timiș. Un tanar de 21 de ani și-a pierdut viața

10:20, 27.01.2024 - O persoana a murit și doua persoane au fost ranite, sambata dimineața, dupa un accident care a avut loc pe DN 68A, in zona localitații... The post Accident mortal in județul Timiș. Un tanar de 21 de ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?