Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit de un coleg de breaslă

Publicat:

Fiica lui , celebra , care a devenit cunoscuta inca de la cațiva anișori cu piesa “Ghița”, pare ca și-a gasit alesul. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relație cu tanarul solist , cei doi au confirmat intr-un final ca sunt impreuna formand un cuplu. Din pacate, Cleopatra și familia... -ul s-a indragostit de un coleg de breasla apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit George Nicolescu, cantarețul nevazator, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:45, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut nevazator și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.

A murit George Nicolescu, cantarețul orb, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:15, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut orb și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Știrile Antena Stars. Niculina Stoican, implicata intr-un nou scandal cu un coleg de breasla. De la ce ar fi pornit neințelegerile, de fapt: „Nu imi face placere” / VIDEO

14:50, 20.02.2024 - Niculina Stoican a fost implicata, de curand, intr-un nou scandal. Dupa replicile acide dintre ea și Constantin Enceanu, artista susține ca a fost calomniata de un alt coleg de breasla, pe un subiect despre care interpreta spune ca nu are vreo legatura.

Mesajul Cleopatrei Stratan dupa patru ani de relație cu Edward Sanda

17:56, 17.02.2024 - Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sarbatorit 4 ani de relație. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formeaza un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au intilnit cu mai multe ocazii la studioul unde inregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Edward Sanda și…

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.

Piesa ,,Zici Ca Ai Copilarit La Roma” e de acum a voastra – Edward Sanda

19:26, 09.02.2024 - Ai ceva internațional Probabil ca deja v-ați surprins fredonand piesa asta, iar de acum e totalmente a voastra. Ritmul ei catchy a acaparat platforma TikTok și v-a facut pe toți sa dansați, așadar enjoy! Singura regula e ca mereu sa fiți alaturi de cele mai dragi persoane ale voastre și sa le dedicați…


Ce parere ai despre aceasta stire?