Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan are un nou iubit. Cine este „Ghiţă“ şi ce declaraţii a făcut: „E chiar ce căutam eu“ FOTO

Publicat:

, in varsta de 17 ani, si cantaretul , in varsta de 22 de ani, traiesc o frumoasa poveste de dragoste, dupa ce acestia au colaborat mai intai pe plan profesional.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Star Matinal. Alex Dobrescu, declarații inainte de a intra la Tribunal. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se considera un pericol: ”Cine sa se apropie de ea?!” / VIDEO

08:51, 24.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au intalnit in instanța in urma cu o zi, cand vedeta a obținut ordin de protecție impotriva lui. Fostul iubit al Cristinei Cioran a facut declarații imediat dupa proces și a precizat ca nu se considera un pericol pentru Cristina Cioran, caci nu și-ar dori sa se apropie…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Prezentator TV gay și partenerul sau, uciși de un fost iubit, de profesie polițist

19:10, 27.02.2024 - Descoprire pune capat unei saptamani de cautari, intens mediatizate, ale ramasitelor lui Jesse Baird, in varsta de 26 de ani, un jurnalist specializat in divertisment, si ale lui Luke Davies, in varsta de 29 de ani, insoțitor de bord, potrivit AFP.Un politist in varsta de 28 de ani, care intretinea…

Piesa ,,Zici Ca Ai Copilarit La Roma” e de acum a voastra – Edward Sanda

19:26, 09.02.2024 - Ai ceva internațional Probabil ca deja v-ați surprins fredonand piesa asta, iar de acum e totalmente a voastra. Ritmul ei catchy a acaparat platforma TikTok și v-a facut pe toți sa dansați, așadar enjoy! Singura regula e ca mereu sa fiți alaturi de cele mai dragi persoane ale voastre și sa le dedicați…


Ce parere ai despre aceasta stire?