Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudia, Ionela sau Ștefania? Sinceritatea lui Ștefan este din nou pusă la îndoială

Publicat:

Sentimentele lui Ștefan sunt din nou puse la indoiala de Claudia. Prietenia și relația dintre cei doi este pusa la grea incercare dupa gesturile concurentului fața de Ionela, atunci cand aceasta a parasit casa Mireasa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Liviu a intervenit, dupa ce Laura și Delia au vorbit despre prietenia lor: „Tu ești influențata”

14:55, 15.04.2024 - Liviu, care poate vorbi cu Laura doar in live ca urmare a blocarii doamnei Viorica, a avut ceva sa-i spuna fetei. Laura și Delia s-au imprietenit la inceputul sezonului 9, iar acum Laura a avut un reproș pentru iubita lui Liviu.

FIRUL IN PATRU – Claudia F. BADEA – Muza

09:50, 14.03.2024 -    M-am mutat de colo pana colo prin casa asta. Am stat la birou, la fereastra, in mijlocul camerei pe podea, in cada plina cu apa calda, pe masa din bucatarie și chiar și langa ușa de la intrare și nimic! Nu reușesc sa-mi adun gandurile și sa termin cartea pe care editura deja ma ... Citește mai mult

Cine sunt cei doi foști concurenți de la Mireasa care au fost prezenți la inmormantarea lui Gabi Stangau. Ce mesaje au transmis

14:05, 22.02.2024 - Gabi Stangau, un celebru violonist din Maramureș, s-a stins din viața la doar 32 de ani intr-un tragic accident. Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc inmormantarea artistului unde au fost prezenți și doi foști concurenți din casa Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Cine este Cristian de la Mireasa, sezonul 9. Are 26 de ani și a fost sportiv de performanța

21:25, 31.01.2024 - Cristian este unul dintre concurenții care au decis sa iși incerce norocul la Mireasa, in sezonul 9. Tanarul spune ca iși dorește sa iși gaseasca pe cineva și ca a avut o singura relație serioasa, care a durat un an și ca nu se simte neaparat pregatit pentru casatorie.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!

Iți amintești de Ionela și Teodor de la MPFM? Cum arata cei doi acum. Sunt parinții unui baiețel superb

17:45, 22.01.2024 - Ionela și Teodor formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri care s-au format la "Mireasa pentru fiul meu". Ei s-au cununat civil in finala show-ului, iar doi ani mai tarziu au facut cununia religioasa. In 2019 in viața lor a aparut un baiețel minunat.


Ce parere ai despre aceasta stire?