Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Cioc-cioc, vine bomba”. Cum își anunța Israelul bombardamentele asupra palestinienilor

Publicat:

Armata israeliana a recurs la controversata tehnica „roof knoking”, mult criticata de oganizațiile pentru drepturile omului, in centrul comunicarii sale de razboi. „Roof knoking” este numele unei tehnici utilizate de armata israeliana in unele din bombardamentele sale asupra Fașiei Gaza. Acesta este de fapt un „avertisment” trimis civililor care ocupa cladiri vizate de armata, cerandu-le sa […] The post „Cioc-cioc, vine bomba”. Cum iși anunța Israelul bombardamentele asupra palestinienilor first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

„O noapte de groaza.” Armata israeliana a bombardat nordul Fasiei Gaza, in cel mai puternic atac din ultimele saptamani

16:45, 23.04.2024 - Israelul a bombardat in timpul noptii nordul Fasiei Gaza, in unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamani, provocand panica printre locuitori si facand una cu pamantul cladirile dintr-o zona in care armata israeliana isi retrasese anterior trupele, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Israelul e gata sa „plateasca prețul” pentru ostatici

20:40, 08.04.2024 - Ministrul apararii israelian, Yoav Gallant, a apreciat luni ca este un „moment oportun” pentru a incheia un armistitiu cu gruparea islamista palestiniana Hamas in Fasia Gaza in schimbul eliberarii ostaticilor rapiti in cursul atacului din 7 octombrie. „Vor fi decizii dificile, trebuie sa fim pregatiti…

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Armata israeliana, acuzata ca a deschis focul intr-o mulțime care aștepta ajutoare umanitare. 9 oameni au fost uciși

20:05, 23.03.2024 - Ministerul Sanatatii condus de Hamas a anuntat, sambata, ca noua persoane au fost ucise de focuri de arma israeliene asupra unei multimi care astepta sa fie distribuite ajutoare in nordul Fasiei Gaza, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

Israelul și-a intensificat ofensiva in Khan Yunis. Armata anunța ca a distrus o „infrastuctura terorista” in nordul Fașiei Gaza

10:50, 02.03.2024 - Trupele israeliene au distrus in ultimele ore mai multe lansatoare de rachete in nordul Fasiei Gaza, de unde vineri au fost lansate mai multe rachete spre Israel, si si-au intensificat ofensiva in Khan Yunis, in sudul enclavei, unde luptele nu au incetat de trei luni, potrivit agentiei EFE, preluata…

LIVE TEXT - Razboi in Israel: Armata israeliana lovește puternic orașul Rafah din sudul Fașiei Gaza

03:35, 23.02.2024 - Bombardamentele israeliene asupra Rafah au distrus o moschee și cateva case, iar locuitorii au spus ca a fost una dintre cele mai grele nopți de pana acum. Cel puțin șapte cadavre, in saci mortuari, au fost așezate pe pavele in fața unei morgi din orașul situat la granița cu Egiptul. Peste jumatate…

Armata israeliana vrea sa-si extinda operatiunile in Rafah pentru a "elimina orice terorist care incearca sa faca rau"

07:40, 02.02.2024 - Fortele de Aparare Israeliene (IDF) doresc sa isi extinda lupta impotriva gruparii militante palestiniene Hamas in partea cea mai sudica a Fasiei Gaza, potrivit informatiilor aparute in presa israeliana de joi.

Evacuari in masa la Khan Younis, unde armata israeliana anunța uciderea mai multor membri Hamas

16:20, 28.01.2024 - Armata israeliana a difuzat filmulețe cu palestinieni scandand „Jos Hamas!” in timp ce parasesc orașul Khan Younis, situat in sudul Fașiei Gaza. Potrivit Tel Avivului, organizația islamista palestiniana blocheaza evacuarile „recurgand la amenințari și violența”.


Ce parere ai despre aceasta stire?