Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cineastul italian Luca Guadagnino va regiza un reboot al lungmetrajului „Scarface”

Publicat:

Scarface" va fi produs de . va fi producator executiv impreuna cu . Povestea a fost adaptata cel mai recent in 1983, de , cu si in distributie.  Noua versiune va fi reimaginarea povestilor de baza spuse in filmele din 1932 si 1983, iar actiunea va fi plasata in . Guadagnino a anuntat recent ca pregateste o continuare a filmului „&r (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs. Acuzațiile care il vizeaza pe rapper

09:50, 26.03.2024 - Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o ancheta care il vizeaza pe starul hip-hop Sean „Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acestuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai agentiei, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Boeing 777, aterizare de urgența la Los Angeles, dupa ce a pierdut un pneu in timpul decolarii VIDEO

07:55, 08.03.2024 - Un Boeing 777 a aterizat in regim de urgența la Los Angeles. Incidentul aviatic a avut loc joi, dupa ce avionul a pierdut un pneu de pe una dintre roțile sale in timpul decolarii, conform informațiilor furnizate de AFP.

Fricțiuni in clanul Rotschild: vor fuziona sau nu bancile verilor ?

12:10, 25.02.2024 - Razboi la varful celei mai influente familii din lume: Clanul Rothschild s-a impartit in doua si este gata sa se lupte pentru controlul industriei globale de wealth management, o miza de 250 de trilioane de dolari. In joc sunt banii bogatilor din toata lumea, puterea si prestigiul numelui Rothschild.…

Omagiu inainte de gala. Bruce Springsteen, pe scena alaturi de Bon Jovi

17:00, 04.02.2024 - Bruce Springsteen si alte vedete din lumea muzicii i-au adus vineri un omagiu rockerului Jon Bon Jovi. La strangerea de fonduri anuala organizata inaintea galei Premiilor Grammy 2024,  au fost  interpretate propriile versiuni ale unor hituri precum hitul „Blaze of Glory” din amplul catalog al artistului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?