Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine va stabili prețul la carburanți - Iată ce vrea să facă Parlamentul

Publicat:

Parlamentul va examina o inițiativa legislativa a deputatului independent , potrivit careia procesul de stabilire a prețului de comercializare a produselor petroliere va fi gestionat de catre Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Au fost stabilite noi prețuri la carburanți in Moldova

12:26, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 3 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 4 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (-2 bani), iar al motorinei…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Inceput de primavara cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:50, 29.02.2024 - Primavara vine cu ieftiniri la pompa pentru soferi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 1 martie. Astfel, motorina se ieftinește cu 12 bani, iar benzina cu 1 banuț.

Noi scumpiri la carburanți in Moldova

13:00, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 19 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 20 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,89 lei/litru (+12 bani), iar al motorinei…

Scumpirile se tin lant la carburanti: Cum explica ANRE si ce prețuri a stabilit pentru maine

10:50, 08.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a venit cu explicații privind valul de scumpiri la carburanți din ultima perioada. Totodata, autoritatea a anunțat noile prețuri la benzina și motorina, valabile pentru maine, 9 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?