Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt câștigătorii sezonului 5 de la Mireasa! Au primit marele premiu în valoare de 40.000 de euro

Publicat:

A sosit marele moment al zilei de astazi! Cele trei cupluri ajunse in marea finala a sezonului 5, și anume: Sabrina și Perneș, Giovana și Sese, cat și Alina și Valentin, au avut partea de ceremonia civila, unde raspunsul a fost evident "DA" din fața tuturor, astfel ca acum a sosit momentul in care se striga familia caștigatoare. Iata cine sunt caștigatorii sezonului 5 de la Mireasa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Mireasa, sezon 5. Ce vor sa faca Sese și Giovana cu marele premiu caștigat in finala show-ul. Nu au cheltuit banii inca

13:30, 20.02.2024 - Sese și Giovana au scos la iveala in emisiunea „Familia Mireasa. Povestea continua” faptul ca nu au cheltuit inca marele premiu caștigat in finala sezonului 5 Mireasa. De altfel, aceștia și-au facut planuri mari cu banii.

In ce vor sa investeasca Giovana și Sese de la Mireasa marele premiu. Ce decizie importanta au luat caștigatorii sezonului 5, inainte sa devina parinți din nou

09:40, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi au planuri mari de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara și s-au gandit și ce vor face și cu marele premiu.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizata alaturi de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea

10:50, 03.02.2024 - Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa au aparut pe micile ecrane pentru prima oara alaturi de fiul lor, chiar in emisiunea prezentata de Gabriela Cristea: Mireasa - Capriciile Iubirii. Moderatoarea s-a emoționat peste masura cand l-a vazut pe baiețelul celor doi.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.

Mireasa, sezon 5. Cum au raspuns Sabrina și Perneș, intrebați la Capricii daca tanara e insarcinata: „A facut 3 teste de sarcina”

11:05, 27.01.2024 - Sabrina și Perneș din sezonul 5 Mireasa au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde au povestit cum arata viața lor in prezent. Cei doi au in plan sa devina parinți cat mai curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?