Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine l-a motivat pe Cătălin Rizea să participe la “Chefi la cuțite”! Soțul Addei și-a îndeplinit visul: “Era ceva ce îmi doream”

Publicat:

și-a demonstrat talentul și abilitatea de bucatar la "Chefi la cuțite", jurații fiind impresionați de preparatele senzaționale pregatite de soțul Addei. In spatele apariției neașteptate stau incurajarile partenerei sale de viața, care l-a motivat sa se inscrie in competiție.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea sa scrie istorie in gastronomia romaneasca: „Visul meu e..”

10:25, 01.04.2024 - Cei patru Chefi se confrunta cu o dubla provocare in ringul amuletei și descopera povești fascinante in platoul preselecțiilor, diseara, la Chefi la cuțite. Un roman revenit in țara dupa un periplu de 15 ani, ca bucatar, in mai multe restaurante din Europa, vrea sa aduca stelele Michelin in Romania.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Intunericului, Gabriela Lucuțar, apariție surpriza in platou! Povestea femeii care vorbește cu morții: ”Am fost trimisa sa...” / VIDEO

00:15, 28.03.2024 - Jurații au avut parte de o surpriza de propoții la Chefi la cuțite! Gabriela Lucuțar, numita și ”Regina Intunericului” a venit in platoul emisiunii și a gatit coliva premium! Iata povestea femeii care spune ca poate sa vorbeasca cu morții și a transformat acest talent intr-o afacere de lux.

Iubitul Sanzianei Negru și-a cumparat mașina noua! Ștefan Floroaica și-a indeplinit visul din copilarie: ”Mi-o doream de cand...” / VIDEO

15:45, 25.03.2024 - Ștefan Floroaica și-a indeplinit unul dintre cele mai mari visuri pe care le-a avut inca din copilarie! Dupa multa munca și rabdare, iubitul Sanzianei Negru a rueșit sa sa iși cumpere mașina pe care și-a dorit-o inca de cand avea doar 16 ani! Iata cu ce bolid de lux a facut furori pe rețelele de socializare!

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Chefi la cuțite 2024. Sezonul 13 incepe astazi cu jurați și reguli noi

14:06, 18.03.2024 - Chefi la cuțite 2024 revine la Antena 1 cu sezonul 13, care e prezentat de Irina Fodor. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu jurizeaza concurenții in etapa preselecțiilor. Cine prezinta Chefi la cuțite 2024, sezonul 13Irina Fodor prezinta Chefi…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Bunica Cristina Iosza, ce devenise virala pe TikTok alaturi de Rawi Srouji de la Chefi la cuțite, a murit

14:25, 25.01.2024 - Iți amintești de bunica Cristina Iosza, care l-a insoțit pe Rawi Srouji la emisiunea Chefi la cuțite? Femeia s-a stins din viața pe 24 ainuarie 2024, la varsta de 88 de ani. Vestea i-a indurerat pe mulți.


Ce parere ai despre aceasta stire?