Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Victor Șuiu. Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze romantice alături de el / FOTO

Publicat:

a surprins pe toata lumea cu ultima ei apariție, asta dupa ce a filmat un videoclip pentru noua ei melodie. Frumoasa artista s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Victor Șuiu, un personaj pe care nu multa lume il cunoaște. Iata cine este Victor Șuiu, barbatul cu care cantareața s-a afișat de curand!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan nu-l scapa din ochi pe Victor Cornea! Cum l-a filmat pe tenismen in propria casa: „E ca-n filme!”

13:55, 17.04.2024 - Andreea Balan le-a dezvaluit fanilor ca traiește „o poveste ca in filme”, in timp ce Victor Cornea uda gazonul curții la bustul gol. Iata cum l-a filmat jurata de la Te cunosc de undeva! pe iubitul ei!

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Kim Kardashian in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener. Cei doi nu iși mai ascund relația

14:31, 13.03.2024 - Dupa divorțul de Kanye West in 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasa in liniște, cu excepția unei relații rapide cu Pete Davidson. Cu toate acestea, ultimele zvonuri sugereaza ca lucrurile incep sa se schimbe pentru vedeta și se presupune ca s-ar intalni cu receptorul NFL Odell Beckham Jr,…

Dumitru Dragomir, reacție șocanta in cazul „Dodel”: „Știe toata lumea ca se drogheaza! Pacat de el!”

11:21, 14.02.2024 - Cristian Tanase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat in ipostaze tulburatoare, intins pe jos in holul blocului, aparent cu gura sangeranda. Pe 27 decembrie 2023 Tanase a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și intocmit…

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Andreea Balan și Victor Cornea, momente senzuale in cel mai nou videoclip al artistei. Cum s-au filmat cei doi: „Iubirea este...” / VIDEO

09:55, 07.02.2024 - Andreea Balan și Victor Cornea au avut parte de momente senzuale in cel mai nou videoclip al artistei. Cei doi s-au filmat in ipostaze tandre. Iata cum s-au afișat cantareața și jucatorul de tenis, dar și ce postare speciala a facut vedeta pe rețelele de socializare!

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?