Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este unul dintre decedații în TRAGICUL ACCIDENT din centrul Capitalei

Publicat:

Una dintre persoanele decedate in tragicul accident produs noaptea trecuta in centrul orașului Chișinau este angajat al Penitenciarului nr.9-Pruncul. Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au venit cu un necrolog in memoria  colegului lor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ORA! Foc de arma in centrul capitalei 

14:31, 20.04.2024 - In parcarea de linga un Centru Comercial din Chișinau, doi agenți ai unei companii private de paza s-au batut cu alți doi barbați, anunța Noi.md cu referire la o sursa din Telegram. Agentul de paza a tras un foc de avertisment in aer. Deocamdata nu se cunoaște de la ce a pornit conflictul.

Atenție, șoferi! Circulația pe mai multe strazi din centrul capitalei, suspendata maine: Ruta de troleibuz nr.3 va fi redirecționata

09:45, 11.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca joi, 11 aprilie 2024, in intervalul orelor: 10:00 – 15:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, tronsonul cuprins intre strazile Mitropolit G. Banulescu – Bodoni și Sfatul Țarii, in legatura cu necesitatea executarii lucrarilor de reabilitare…

Barbat condamnat la 18 ani pentru omor – evadat in Capitala

16:55, 09.04.2024 - Un barbat condamnat la 18 ani pentru omor a fugit, marti, din mijlocul de transport pentru detinuti, stationat pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor. ‘Marti, in jurul orei 15,00, s-a constatat ca detinutul Meszaros Zsombor, in varsta de 34 de ani,…

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?