Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este tânăra care a murit electrocutată pe un tren, în hala Chitila. Alexandra a lăsat în urma ei lacrimi și durere!

Publicat:

O tanara de numai 22 de ani și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic! Studenta s-a urcat pe un tren pentru a-și face un selfie, dar acest lucru i-a adus moartea! Alexandra a lasat in urma ei multe lacrimi și o familie indurerata!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

O studenta din SUA aproape a murit din cauza unor rani misterioase, suferite camera de camin. „Universitatea incearca sa ascunda”

11:30, 16.03.2024 - Isabella Willingham și-a pierdut cunoștința in camera sa de camin de la Universitatea Asbury, la finalul lunii noiembrie. Ea s-a trezit cu vanatai și taieturi adanci pe corp, dar spune ca nu-și amintește nimic din cele intamplate.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Fiica romanului mort pe șantierul din Franta, copleșita de durere. Alexandra și-a pierdut și fratele in același accident de munca: ”Ne-au lasat singuri in aceasta lume rea” / VIDEO

12:26, 25.01.2024 - Moartea celor doi romani din Franța a lasat multa durere in familia lor. Fiul și tatal au fost zdrobiți de un perete, iar acum apropiații lor iși iau ramas bun de la ei. Fiica romanului este copleșita de durere și s-a filmat in lacrimi pe Internet. Alexandra nu iși mai gasește liniștea dupa tragedie.

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?