Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este bărbatul care și-a ucis fosta iubită, în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. A fost prins de polițiști. VIDEO

Publicat:

Barbatul banuit ca și-a injunghiat și ucis fosta iubita, intr-un parc din spatele din Timișoara, a fost prins de polițiști. Au aparut și primele imagini cu momentul cand tanarul de 31 de ani este adus in arestul Poliției Timiș.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante! Mirel, ucigașul studentei de la Medicina și-ar fi lovit și fosta iubita: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, inmormantata joi

13:05, 28.03.2024 - Mirel, ucigașul studentei de la Medicina și-ar fi lovit și fosta iubita: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, inmormantata joiApar noi detalii șocante despre Mirel, individul care a ucis-o pe Andreea, tanara studenta de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Vestea i-a șocat pe locuitorii…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

Tanar cautat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat doi barbați pe strada, la Timișoara, prins de polițiști

16:30, 13.03.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de tentativa de omor, dupa ce in toamna anului trecut a atacat doi barbați pe strada, la Timișoara, a fost prins cateva luni mai tarziu de polițiști. Maine, 14 martie, el va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei masuri preventive.

Gelos, prins cu un cuțit, dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita

16:50, 05.03.2024 - Un tanar de 20 de ani a fost prins cu un cuțit dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita, intr-un imobil din Cluj-Napoca. Individul a lovit ușa casei cu cuțitul, dar vazand ca nu i se deschide, s-a taiat pe braț.

Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

18:00, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 54 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de 2,36 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, el a provocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.

VIDEO. Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

17:06, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 37 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de peste 2.36 la mie. Mai mult, barbatul a aprovocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.


Ce parere ai despre aceasta stire?