Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine era tânăra care a murit aseară la Predeal, într-un teribil accident. Deși murise, medicii i-au făcut cezariană pe stradă femeii gravide

Publicat:

Catalina si George T., un fost baschetbalist sibian, credeau ca au toata viata inainte. Tanara aștepta cu nerabdare momentul in care iși va ține bebelușul in brațe. Primul lor copil! Pentru mulți, erau un exemplu de familie: frumoși, indragostiți, pe cale sa devina parinți.  Din pacate, totul s-a spulberat intr-o singura clipa, dupa ce soțul femeii ar fi adormit la volan.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!

Accident teribil pe DN1 E60, intre localitațile Bologa și Huedin! Doi barbați au murit

09:51, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Bologa și Huedin, in urma caruia doi barbați au murit. „La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. In accident…

Accident mortal in Valcea. Un tanar de 23 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un camion / FOTO

11:10, 22.01.2024 - Accident ingrozitor in Valcea. Un tanar de 23 de ani a fost scos mort de sub fiarele mașinii, dupa ce a intrat intr-un TIR. Medicii au incercat sa ii salveze viața, insa fara succes. Tanarul a suferit rani foarte grave, incompatibile cu viața. Atat mașina, cat și camionul au fost distruse.

Accident cumplit in Maramureș. O tanara de 21 de ani a murit, dupa ce un șofer beat a intrat cu mașina intr-un stalp / FOTO

09:36, 08.01.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, luni dimineața, intr-o localitate din Maramureș. O tanara de 21 de ani s-a stins din viața, dupa ce un șofer beat a intrat cu mașina intr-un stalp. Impactul a fost devastator, iar victima a fost declarata decedata. Medicii nu i-au mai putut salva viața.

Accident grav in Hunedoara. Un tanar de 28 de ani a murit, iar alte doua persoane sunt ranite grav. Mașina in care se aflau s-a rasturnat / FOTO

23:45, 07.01.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica seara, in Hunedoara. Un tanar de 28 de ani a murit, iar alte doua persoane sunt ranite, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața tanarului din cauza ranilor grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?