Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclonul Amphan devastează India şi Bangladeshul; primele bilanţuri anunţă cel puţin 22 de morţi

Publicat:

a lasat in urma sa o ”devastare de necrezut” in India si Bangladesh - sute de sate de coasta inundate, culturi pierdute, arbori smulsi din radacini si infrastructuri de neutilizat, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Cel mai puternic cutremur care a lovit Taiwanul in ultimii 25 de ani: cel puțin 4 morți. VIDEO

12:00, 03.04.2024 - Un seism cu magnitudinea 7,2 s-a produs astazi in Taiwan, cel mai puternic cutremur care a lovit aceasta insula asiatica in ultimii 25 de ani; patru persoane si-au pierdut viata, alte cateva zeci au fost ranite si o alerta de tsunami a fost emisa pentru sudul Japoniei si Filipine, ridicata insa ulterior.Guvernul…

Cel puțin 60 de persoane au murit și alte 100 au fost ranite in atentatul de la Moscova

07:26, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. „Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Raport: Mai puțin de 10% din țarile și teritoriile din lume respecta standardele ONU de poluare a aerului/ 83 dintre primele 100 cele mai poluate orașe din lume se afla in India

12:00, 19.03.2024 - Potrivit unui nou raport, toate cele 100 de orașe cu cea mai grava poluare atmosferica din lume, cu excepția unuia, se aflau in Asia, criza climatica jucand un rol esențial in calitatea proasta a aerului, care pune in pericol sanatatea a miliarde de oameni din intreaga lume, scrie CNN. Majoritatea țarilor…

Rușii anunța o „operațiune speciala” in Caucazul de Nord: cel puțin șase morți

11:45, 03.03.2024 - Șase presupusi militanti ar fi fost uciși intr-o operatiune speciala raportata in Ingusetia, republica din Caucazul de Nord parte a Federației Ruse, susțin responsabili locali din domeniul securitații.

Raid israelian in estul Libanului: cel puțin doi morți

15:30, 26.02.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise luni dupa ce avioane de lupta ale Forțelor Aeriene Israeliene au vizat zone din estul Libanului, la scurt timp dupa ce miscarea șiita pro-iraniana Hezbollah a doborat o drona israeliana.

Infernul din Chile a facut cel puțin 51 de morți. Incendiile forestiere devasteaza centrul și sudul țarii

11:05, 04.02.2024 - Cel putin 51 de persoane au murit in incendiile forestiere care devasteaza centrul si sudul Chile, fiind cea mai mortala tragedie inregistrata in ultimul deceniu in aceasta tara. Bilanțul victimelor ar putea crește duminica, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Ucraina: Cel putin doi morti intr-un bombardament ucrainean asupra unei brutarii, conform autoritatilor de ocupație

19:15, 03.02.2024 - Bombardamentele ucrainene asupra unei brutarii din orasul ocupat Lisiciansk din estul tarii s-au soldat cu cel putin doi morti si sase raniti, au declarat sambata autoritatile de ocupatie instalate de Moscova.


Ce parere ai despre aceasta stire?