Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclismul mondial, în doliu - Chris Anker Sorensen a murit la doar 37 de ani

Publicat:

Ciclismul mondial este în doliu dupa ce fostul rutier a murit la doar 37 de ani.

Danezul a decedat sâmbata, dupa ce a fost lovit de o mașina. Totul s-a întâmplat în Belgia, acolo unde fostul rutier se afla pe bicicicleta într-o calatorie prin nordul țarii.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Doliu imens in fotbal: A murit un fost campion mondial - El a scos penalty-ul care a adus trofeul in țara sa

12:25, 16.04.2024 - Fostul fotbalist german Bernd Holzenbein, campion mondial in 1974 alaturi de Frank Beckenbauer si Gerd Muller, intre altii, a incetat din viata la varsta de 78 de ani, a anuntat marti Eintracht Frankfurt, clubul la care a evoluat timp de 14 sezoane, informeaza AFP.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Detinatorul recordului mondial la maraton, Kelvin Kiptum, a murit intr-un accident rutier

11:06, 12.02.2024 - Atletul kenyan Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton si favorit la castigarea aurului olimpic anul acesta, la Paris, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs duminica seara, informeaza AFP, potrivit Agerpres.In accidentul produs in regiunea natala…

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in fotbalul mondial » A murit cel mai bun marcator din istoria naționalei Italiei

21:25, 22.01.2024 - Luigi „Gigi” Riva, cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a Italiei, a murit luni, la varsta de 79 de ani. Gigi Riva, legenda fotbalului italian, suferea de probleme cardiace. Starea i s-a inrautațit, iar duminica a fost internat la spitalul Bortzu din Cagliari. Suferise un infarct.…


Ce parere ai despre aceasta stire?