Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CIA a avertizat Germania cu privire la posibile atacuri asupra Nord Stream (Spiegel)

Publicat:

Agenția Centrala de Informații a (CIA) a avertizat Germania in urma cu cateva saptamani cu privire la posibile atacuri asupra conductelor de gaz din , dezvaluie marți revista germana Spiegel, in urma scurgerilor de gaze raportate la gazoductele 1 și 2, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Tim Cook spune ca Apple Vision Pro se va lansa in acest an și in afara Statelor Unite

12:05, 25.03.2024 - Apple Vision Pro se gasește momentan (oficial) doar in Statele Unite, insa acest lucru se va schimba curand, pentru ca Apple a promis ca va aduce setul sau de realitate mixta și in alte piețe pana la sfarșitul lui 2024. Intr-o vizita in China efectuata in aceasta saptamana, Tim Cook, CEO-ul companiei…

Reuters: Trump a lansat o operațiune CIA de manipulare a opiniei publice din China

18:41, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat in 2019, la doi ani de la preluarea mandatului de presedinte al SUA, Agentia Centrala de Informatii (CIA) sa lanseze o campanie clandestina pe retelele sociale din China cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva propriului guvern, au dezvaluit pentru Reuters…

Nord Stream AG da in judecata companiile asiguratoare in legatura cu exploziile la gazoductele sale

09:16, 13.03.2024 - Nord Stream AG cere peste 400 milioane euro asiguratorilor sai in urma exploziilor survenite in 2022, care au distrus gazoductele din Marea Baltica destinate sa transporte gaz din Rusia spre Germania.

Suedia intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile de la conductele Nord Stream

17:15, 06.02.2024 - Autoritatile suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana, preluata de Reuters.

Exploziile la gazoductele Nord Stream – lovitura de teatru

16:45, 06.02.2024 - Anchetatorii suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana preluata de Reuters. Ziarele Suddeutsche Zeitung si Die Zeit si radioteleviziunile NDR si WDR afirma ca procurorul care conduce…

Suedia urmeaza sa inchida ancheta privind exploziile de la gazoductele Nord Stream (presa)

16:35, 06.02.2024 - Autoritațile judiciare suedeze au de gand sa inchida ancheta in ce privește exploziile care au scos din funcțiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica, in 2022, relateaza, marți, presa germana, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?