Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Munti, căzătură spectaculoasă! Ce s-a întâmplat după a arătat chiar el, la Antena Stars! „Dacă aveam 170 de kilograme...”

Publicat:

a avut parte de un incident neplacut, pe care a ales sa-l povesteasca telespectatorilor , la inceputul ediției de sambata, intr-un mod cu adevarat inedit. Rasetele și-au facut rapid loc in platoul emisiunii, dar și in casele admiratorilor sai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Lidia Buble are 10 frați și surori. Cum este sa faci parte dintr-o familie atat de numeroasa: „Cea mai mare binecuvantare...”/ VIDEO

12:06, 04.04.2024 - Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, astfel ca celebra cantareața are 10 frați și surori. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artista a vorbit despre cum este sa faci parte dintr-o familie atat de mare. Iata ce a declarat vedeta cu privire la acest subiect!

Star Matinal. Scandal pe averea lui Victor Socaciu? Marina Almașan dezvaluie ce s-a intamplat dupa moartea artistului: „Nu ma intereseaza...” / VIDEO

11:25, 04.04.2024 - A fost scandal pe averea lui Victor Socaciu? In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marina Almașan a dezvaluit ce s-a intamplat dupa moartea artistului. Iata ce declarații a facut fosta soție a regretatului artist!

Star Matinal. De ce nu se casatorește Claudia Potec in 2024. Motivele pentru care nu iși dorește sa faca nunta: „Nu avem...” / VIDEO

15:06, 28.03.2024 - Camelia Potec traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, insa momentan nu se gandește la nunta! Campioana a dezvaluit de ce nu se casatorește in anul 2024. Iata motivele pentru care nu iși dorește sa faca marele pas momentan. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ce s-a intamplat in sala de judecata, in procesul Oanei Zavoranu. Suma colosala la care s-ar ridica prejudiciul: "Acum ca e clinica inchisa..." / VIDEO

08:55, 26.03.2024 - Detalii din sala de judecata. Ce s-a intamplat in spatele ușilor inchise in timpul procesului Oanei Zavoranu. Bruneta a facut declarații dure la ieșire. Pe cine vrea sa traga la raspundere și la ce valoare s-ar ridica prejudiciul.

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Kamara s-a casatorit cu Gabriella Nastas! Cei doi indragostiți au facut marele pas / VIDEO

11:00, 23.02.2024 - Gabriella Nastas i-a pus inima pe jar lui Kamara! Cei doi s-au casatorit! Imaginile de la eveniment, in exclusivitate pentru Antena Stars. Indragostiții au facut marele pas, dar certificatul nu este unul obișnuit. Iata cat timp dureaza juramantul dintre ei.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!

Star Matinal. Ce a invațat Alina Eremia de la logodnicul ei. Vedeta recunoaște ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului: „Nu stateam prea bine...” / VIDEO

11:40, 25.01.2024 - Alina Eremia a dezvaluit ce a invațat de la logodnicul ei. Vedeta a recunoscut ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului. Ce a marturisit celebra cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?