Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Florin Dumitrescu s-a tuns. Cum arată juratul de la „Chefi la cuțite” acum

Publicat:

și-a surprins din nou fanii pe rețelele de socializare. De data aceasta, indragitul jurat de la “Chefi la cuțite” a decis sa recurga la o schimbare de look și s-a tuns. a postat pe pagina sa de Instagram doua fotografii cu noua tunsoare și a reamintit internauților ca duminica, pe 28 februarie, incepe noua ediție a show-ului culinar “Chefi la cuțite”, pe Antena 1.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Cosmin Seleși dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, ba!”

16:16, 16.04.2024 - Cosmin Seleși s-a bucurat ca ii va avea din nou colegi de trust pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu. Cei trei bucatari revin la Pro TV, ca jurați ai sezonului 9 „MasterChef”. Astazi s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin la Pro TV, ca vor fi jurați…

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viața impresionanta: „Opt luni am plans”

22:11, 16.03.2024 - Pe 18 martie, Antena 1 va inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite cu jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei care se vor intrece in arena incinsa a amuletelor.

Parcursul surprinzator al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

12:46, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru…

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Florin Dumitrescu a dat carțile pe fața despre plecarea sa de la „Chefi la Cuțite”. Problemele se țin lanț: are doua procese pe rol din partea avocaților

13:55, 23.02.2024 - Chef Dumitrescu și-a facut curaj sa vorbeasca in fața a milioane de romani despre episodul plecarii din cadrul show-ului. El a spus ca se confrunta ca doua procese pe rol din partea avocaților și nu știe care va fi deznodamantul.„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le…

Florin Dumitrescu vorbește prima oara despre procesul și daunele financiare ce i se cer dupa demisia de la Antena 1: ”Mi-am pierdut toate drepturile ca am semnat un contract. 9 ani n-am existat profesional”

13:00, 23.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul din cei trei demisionarii de la ”Chef la Cuțite”, show-ul culinar de televiziune cu care s-a identificat aproape 10 ani. O perioada a preferat sa fie reținut din pricina proceselor pe care fostul trust le-a intentat lui, dar și celoralți doi jurați ai emisiunii sus amintite…

VIDEO Chef Florin Dumitrescu, prima reacție in scandalul cu Antena 1: „Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt”

18:11, 22.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu vorbește despre notificari pe care le-ar primi de la avocații trustului…


Ce parere ai despre aceasta stire?