Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Publicat:

O emisiune aproape politica. Intrebari pe care nu ai tupeu sa le pui, raspunsuri pe care n-ai curaj sa le afli. Cha cha politic, cha cha monden! The post CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Alfred Simonis spune ca Alin Nica a vrut sa se alature PSD: A promis ca aduce 17 primari. Nica: Imi pun intrebari despre inteligența sa

16:56, 08.04.2024 - Presedintele PSD Timis, Alfred Simonis, a spus, luni, ca Alin Nica, contracandidatul sau la functia de presedinte al CJ Timis, a incercat sa se alature PSD, dupa ce a aflat ca nu va putea candida pentru un al doilea mandat la presedintia Consiliului Judetean Timis din partea PNL. In replica, intr-o…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

(video) Ședința Primariei, de astazi și cu prezența fizica. Ceban: Va fi și presa pentru a pune intrebari

11:30, 26.02.2024 - Primarul general, Ion Ceban, a convocat pentru astazi, ședința operativa a serviciilor municipale. Pe ordinea de zi au fost 3 subiecte. Edilul a anunțat ca ședințele Primariei vor avea loc și cu prezența fizica.

Primarul mureșean Sofalvi Szabolcs, cinci intrebari incomode catre premierul Marcel Ciolacu

15:15, 14.02.2024 - Primarul comunei Sangeorgiu de Mureș, ing. Sofalvi Szabolcs, a participat marți, 13 februarie, in București, la lucrarile celei de-a 27-a sesiuni ordinare a Adunarii Generale a Asociației Comunelor din Romania (ACoR). La eveniment a participat și premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, alaturi de cațiva…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

EDITORIALUL DE JOI – Vasile LUPAȘC – Intrebari

09:30, 25.01.2024 -    Oare cum ar fi daca ne-am raspunde cu toții sincer la aceste intrebari. Inconfortabil, presupun!   De ce  acceptam drept modele oameni vulgari și agresivi doar pentru ca, uneori, spun adevarul?    De ce umplem rețelele sociale  cu mesaje de indignare in ceea ce privește artificiile și petardele care…


Ce parere ai despre aceasta stire?