Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR Călători anunţă suspendarea temporară a unor trenuri destinate navetei elevilor

Publicat:

CFR Calatori a anunțat, sambata, suspendarea, incepand de luni, a 11 trenuri destinate navetei elevilor. Decizia a fost luata in baza hotararii CNSU care prevede instituirea unor restricții suplimentare la nivel național pentru combaterea raspandirii Covid-19, potrivit mediafax.ro.

Potrivit unui comunicat al CFR Calatori, incepand de luni vor fi suspendate temporar urmatoarele trenuri, destinate navetei elevilor:

Citește și: Atac de ultima ora al lui : Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

(FOTO/AUDIO) Ghiduri destinate elevilor in vederea cunoașterii abilitaților, lansate astazi, la Iași

14:25, 10.04.2024 - Doua ghiduri destinate elevilor din gimnaziu și licee, in vederea cunoașterii abilitaților și a talentelor pentru dezvoltarea profesionala ulterioara a acestora, au fost lansate, astazi, la Iași. Managerul general al Asociației Maxwell, Florin Bacioiu, a declarat ca in perioada urmatoare vor avea loc…

(AUDIO) Iași: Noi microbuze școlare electrice destinate elevilor din rural

15:05, 19.03.2024 - La Iași a fost lansat, astazi, proiectul de achiziționare a microbuzelor electrice destinate transportului elevilor din mediul rural. Intr-o prima etapa, au fost achiziționate 26 de mijloace de transport, cu o valoare de șase milioane de euro. Șefa Inspectoratului Școlar Județean Iași, Luciana Antoci,…

Justiția, vazuta prin ochii elevilor, la Tribunalul Arad

17:20, 21.02.2024 - Tribunalul Arad a gazduit miercuri, 21 februarie, acțiunea „Justiția prin ochii unui elev”, parte dintr-o serie de activitati de preventie derulate de Serviciul de probațiune Arad, in perioada 2023-2024, in colaborare cu alte institutii din comunitate.

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 

Trenuri din Suceava, la un pas de a fi anulate, pentru reducerea orelor suplimentare la ...

11:05, 02.02.2024 - O adresa a directorului general al CFR Calatori, Traian Preoteasa, prin care solicita limitarea la minimum a numarului de ore suplimentare prestate de angajații societații, va duce destul de probabil la anularea de trenuri. Așadar, compania nu mai dorește sa achite catre mecanici de locomotiva și ...

Probleme pe linia Vinga-Șag: Tren de marfa defect blocheaza traficul, doua trenuri de calatori afectate

15:05, 01.02.2024 - Probleme pe linia Vinga-Șag: Tren de marfa defect blocheaza traficul, doua trenuri de calatori afectateUn tren de marfa cu 36 de vagoane s-a stricat pe linia simpla Vinga-Șag, iar circulația a doua trenuri de calatori este afectata, a anunțat joi compania CFR SA, potrivit Mediafax. Potrivit…

Tichetele educaționale destinate elevilor nevoiași, alimentate cu bani. Ce trebuie sa știe parinții

15:25, 26.01.2024 - Tichetele educaționale in valoare de 500 de lei acordate elevilor care provin din familii cu situație financiara precara au inceput sa fie alimentate cu bani, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Adrian Caciu. Sumele vin insa cu intarziere de o saptamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?