Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cetăţean român, condamnat la închisoare pe VIAȚĂ în Marea Britanie, pentru CRIMĂ

Publicat:

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in pentru o crima comisa in anul 2013, informeaza postul , potrivit Mediafax.ro.

Cristian S. a recunoscut uciderea artistei , care avea 55 de ani, in locuinta acesteia din Bosham (Sussex), in decembrie 2013.

Citește și: FBI a arestat un roman care ar face parte dintr-o banda de hoți din Mexic: risca sa stea 47 de ani in inchisoare

Romanul a fost condamnat la inchisoare pe viata de o instanta judiciara din Lewes si va putea fi eliberat conditionat abia dupa 24 de ani.

Romanul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a

Unul dintre cei mai mari criminali din Marea Britanie, condamnat pe viața: Și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:20, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai mari criminali din Marea Britanie, condamnat pe viața:  Și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe…

Roman condamnat la 16 ani de inchisoare in Anglia, transferat in țara. Baut și drogat, a violat o femeie de 66 de ani

12:45, 03.02.2024 - Un infractor roman in varsta de 31 de ani va fi transferat din Marea Britanie in Romania pentru a executa pedeapsa la care a fost condamnat pentru viol și jaf. Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de transfer formulata de autoritațile britanice.

Un DJ britanic a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer

19:30, 25.01.2024 - Un DJ din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer. Incidentul a avut loc in timpul Craciunului, iar sentința a fost anunțata joi, potrivit Sky News.

Cine e romanul Bambaloi, condamnat in SUA la ani grei de inchisoare pentru clonare de carduri. „Motivația lor era lacomia”

12:30, 12.01.2024 - Alexandru Bambaloi, un roman de 30 de ani, stabilit in SUA, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare și 10 ani de supraveghere intr-un dosar de clonare de carduri. In același dosar a fost condamnat la cinci ani de inchisoare și 11 ani de supraveghere și un alt roman, Robert Miclescu (23 de ani).

Inainte de a muri in inchisoare de cancer, un barbat condamnat pe viața pentru o crima a marturisit ca a mai omorat alte 11 femei

11:50, 05.01.2024 - Pe patul de moarte, un barbat din SUA condamnat pe viața pentru o crima a marturisit ca a omorat și alte 11 femei. In momentul de fața, anchetatorii verifica toate informațiile pe care acesta le-a furnizat in ultimele zile de viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?