Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii încearcă să afle dacă plasma sanguină este eficientă în tratamentul împotriva Covid-19

Publicat:

Specialistii verifica daca imunoglobulina intravenoasa (IVIG) poate fi utilizata ca tratament experimental pentru pacienti care au Covid-19. Cercetatorii verifica daca plasma sanguina poate fi eficienta contra coronavirusului - Specialistii verifica daca imunoglobulina intravenoasa (IVIG) poate fi utilizata ca tratament experimental pentru pacienti care au Covid-19 - Unii medici si cercetatori au administrat experimental IVIG la pacienti care sufera de Covid-19, scrie Mediafax, citand Wall Street Journal.Cercetatorii verifica daca un produs pe baza de plasma sanguina utilizat pentru tratarea disfunctiilor…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

Stellantis concediaza aproximativ 400 de angajati salariati din SUA, din cauza ”incertitudinilor fara precedent”

07:55, 23.03.2024 - Stellantis a declarat vineri ca disponibilizarile vor afecta aproximativ 2% dintre angajatii din acele unitati, ”dupa analize organizationale riguroase”. Stellantis avea 11.800 de angajati salariati in SUA, la sfarsitul anului trecut. Reducerile intra in vigoare la 31 martie. ”In vreme ce industria…

Specialiștii au actualizat protocoalele COVID-19 pentru 2024. Schimbare majora fața de recomandarile anterioare

11:41, 14.03.2024 - Au trecut patru ani de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, iar protocoalele s-au schimbat enorm de atunci. In cele mai multe țari, viața a revenit la normal și mulți trateaza coronavirusul ca pe o raceala comuna

Un algoritm AI poate detecta noile variante COVID-19, totul mult mai rapid

08:05, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient, relateaza Mediafax. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni…

Un barbat din Germania s-a vaccinat anti-Covid de 217 ori

09:15, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care provoaca Covid-19 si nu a raportat niciun efect secundar legat de vaccin, potrivit unui studiu publicat in revista Lancet Infectious Diseases,…

Grupa sanguina indica predispoziția pentru anumite afecțiuni grave. Iata ce spun studiile!

08:45, 19.02.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, in afara de genele și stilul de viața, tipul de sange poate juca, de asemenea, un rol major in dezvoltarea anumitor tipuri de boli. Sa incepem prin identificarea celor patru tipuri diferite de sange pe care oamenii le pot avea. A, AB, B și O sunt cele patru tipuri principale…

Pfizer continua sa caștige de pe urma pandemiei: Profit surprinzator in T4, deși vanzarile de produse non-COVID nu ajung la nivelul așteptarilor

09:25, 31.01.2024 - Pfizer a raportat un profit trimestrial surprinzator marti, beneficiind de reduceri de costuri si de o cerere mai mare decat se astepta pentru tratamentul sau anti-COVID, Paxlovid, insa vanzarile unor produse de mare notorietate au fost sub estimarile Wall Street, transmite Reuters.Compania farmaceutica…

Specialiștii anunța potențial risc de tsunami in Marea Britanie

01:15, 24.01.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca un tsunami stravechi, care a lovit acum mai bine de 8200 de ani in largul coastelor Marii Britanii, ar fi putut cauza distrugerea pe scara larga a populațiilor din epoca de piatra. Cercetatorii de la Universitatea din York și de la Universitatea din Leeds au efectuat…


Ce parere ai despre aceasta stire?