Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii au descoperit codul folosit de cancer pentru a ucide. Boala ar putea fi diagnosticată în stadii incipiente

Publicat:

Modificarile genetice specifice care apar in peste 30 de tipuri de cancer au fost descoperite de cercetatori, iar genomul diferitelor forme ale acestei boli va face posibila diagnosticarea inainte de aparitia oricaror simptome, potrivit upi.com.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tezaurizarea compulsiva: boala prea puțin cunoscuta, care te poate ucide

06:10, 17.04.2024 - Tulburarea de tezaurizare compulsiva pare a fi prezenta in randul populației in proporție de 2 pana la 5%, ceea ce o face mai prevalenta decat schizofrenia. Afecteaza barbați și femei in numar aproximativ egal. Dar sa-i desfacem tainele.

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Medic neurolog: Una din 10 persoane diagnosticate cu boala Parkinson are sub 50 de ani- Important este ca pacientul sa se prezinte la medic in stadii incipiente

22:20, 04.04.2024 - Dr. Bianca Nitu, medic primar neurolog, vicepresedinte al Asociatiei “Mai puternici decat boala Parkinson”, a afirmat, joi seara, ca boala Parkinson a inceput sa apara la pacienti care au sub 50 de ani, iar unul din 10 diagnostice este la pacienti sub aceasta varsta. Important este ca pacientul sa se…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Prințul Harry, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles: „Orice boala uneste familiile”

16:15, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii Familiei Regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters.

Lupii de la Cernobil au dezvoltat rezistența la cancer in urma expunerii la radiații

14:25, 12.02.2024 - Cercetatorii americani au descoperit ca, in urma catastrofei de la Cernobil, lupii care traiesc in zona de excludere au dezvoltat gene rezistente la cancer, ca raspuns la expunerea cronica la radiații.

O proteina a sistemului imunitar poate combate cancerul intestinal in stadii incipiente

20:55, 28.01.2024 - Cercetatorii din Australia au identificat o proteina a sistemului imunitar care poate fi manipulata pentru a contribui la invingerea cancerului intestinal, informeaza Xinhua, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?