Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetători: Vaccinul anti-COVID-19 cu aplicare locală prin pulverizare ar putea fi antidot revoluţionar

Publicat:

O mare parte din proiectele privind dezvoltarea unui vaccin impotriva COVID-19 presupun injectarea solutiei in brat, insa, majoritatea oamenilor de stiinta descopera acum ca eficienta medicamentului ar putea fi sporita daca il aplicam pe zonele cheie: in nas si in gat, scrie Mediafax.

Majoritatea vaccinurilor care se afla acum in faza de testare presupun injectarea a doua doze de serum in brat. Specialistii spera, insa, ca raspunsul sistemului imunitar va fi mai rapid daca medicamentul este aplicat direct pe zona cea mai afectata de virus, aparatul respirator.

Vaccinarile prin…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legumele, gata sa fie transformate in medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea inlocui vaccinul: studiu halucinant

07:45, 04.04.2024 - Masura votata de politicienii americani presupune ca alimentele care conțin vaccinuri sau substanțe asemanatoare acestora sa fie etichetate drept medicamente. Astfel medicii ar putea prescrie legume in loc de injecție, au declarat republicanii care au facut propunerea.Specialiștii vor sa vada daca ARN-ul…

Oamenii au, de fapt, un „al șaselea simț”. Specialiștii au dezvaluit de ce este vital pentru noi

09:05, 31.03.2024 - Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu cele cinci simțuri (vedere, auz, miros, gust și cel tactil), dar nu toata lumea știe ca avem un simț suplimentar numit interocepție, transmite Science Alert.

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Specialiștii au actualizat protocoalele COVID-19 pentru 2024. Schimbare majora fața de recomandarile anterioare

11:41, 14.03.2024 - Au trecut patru ani de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, iar protocoalele s-au schimbat enorm de atunci. In cele mai multe țari, viața a revenit la normal și mulți trateaza coronavirusul ca pe o raceala comuna

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Județul Brașov ramane pe primul loc la cazurile de rujeola de la nivel național

20:30, 21.02.2024 - Prefectul județului Brașov, Mihai Catalin Vasii, și subprefectul Lucian Patrașcu, alaturi de reprezentanți ai Direcției de Sanatate Publica Brașov, au organizat astazi o intalnire cu asistenții medicali comunitari, mediatorii sanitari, reprezentanți ai Asociației Partida Romilor Pro-Europa și alți reprezentanți…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?