Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centurioni și gladiatori, în platoul de la Neatza! "Om în toată firea, umbli în rochie la televizor" |Video

Publicat:

Centurioni și gladiatori, coifuri și armuri, o sceneta parca rupta dintr-un razboi din perioada . PLatoul de la "Neatza" a fost cucerit de cascadorii profesioniști care au oferit un spectacol senzațional, cum doar in filme ți-e dat sa vezi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni din Romania inca nu au curent electric: „Cu lampa. Noi nu am vazut televizor la noi in casa”

07:35, 13.04.2024 - In Romania lui 2024, inca exista oameni in casele carora becul nu se aprinde. In aceasta situație se afla peste 11.600 de romani. 40% dintre ei sunt copii, potrivit Asociației Energia Inteligenta, care a facut un inventar al locuințelor care nu sunt racordate la rețeaua de energie electrica. Pentru…

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Radu Bucalae și soția lui, Alexandra, vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, vineri, de la ora 18.00 ,,Eu nu mai pot cu aceasta tensiune!”

23:20, 14.03.2024 - Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul savuros care le ofera adultilor ocazia sa-si testeze cunostintele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a, dar si sa castige sume considerabile, ii aduce, in ediția de mai

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Lino Golden și Delia, detalii despre nunta. Cum va arata marele eveniment din viața lor / VIDEO

14:20, 01.02.2024 - Lino Golden și Delia au venit in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani și au oferit detalii despre nunta lor, dar și despre cum a ales artistul inelul de logodna pentru iubita lui. Iata cum va arata marele eveniment din viața celor doi indragostiți!


Ce parere ai despre aceasta stire?