Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion va juca în drama romantică „Text for You”

Publicat:

, modelul si actrita si actorul au fost selectati sa faca parte din distributia dramei romantice cu titlul de lucru „Text for You”, productie , divizie a Sony, informeaza Variety.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jerry Seinfeld. ”S-a terminat cu industria cinematografica”

07:36, 25.04.2024 - Actorul Jerry Seinfeld, protagonistul serialului TV „Seinfeld”, a devenit in sfarsit regizor si va asista in curand la premiera lungmetrajului sau de debut, intitulat „Unfrosted”, informeaza revista Variety. Produsa de Netflix, aceasta comedie cu o distributie plina de vedete este o relatare fictiva…

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Drama prin care trecea Mihaela Camelia, asistenta medicala gasita fara suflare pe un camp din Dej

14:05, 22.02.2024 - Mihaela Camelia, femeia data disparuta in data de 18 februarie, a fost gasita fara suflare miercuri, pe un teren viran din cartierul Ocna Dej. Dejeanca era asistenta medicala in strainatate și a decis sa revina acasa, insa fara soțul care ar fi preferat sa ramana acolo.In cauza sunt derulate cercetari…

Alcool, medicamente și violența intr-o familie din Alba: Drama unei femei care a reacționat in fața soțului abuziv

09:20, 16.02.2024 - Alcool, medicamente și violența intr-o familie din Alba: Drama unei femei care a reacționat in fața soțului abuziv Drama unei femei din Alba este descrisa intr-o motivarea a Judecatoriei Campeni. Este un caz de violența domestica, femeia fiind una dintre sutele de victime ale soților abuzivi. De cele…

Drama vieții artistei Carmen Radulescu, parasita de mama: „Ma ținea cu capul in jos și ma batea pe coloana, sa mor mai repede”

10:45, 27.01.2024 - Carmen Radulescu, una dintre cele mai indragite interprete de muzica ușoara din Romania, implinește 60 de ani. Frumoasa artista a povestit despre drama pe care a trait-o in copilarie, atunci cand a aflat ca a fost infiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?