Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul foc de artificii de Revelion, din Sydney, va fi diferit în acest an! Cine va mai putea să vadă spectacolul de la miezul nopții!

Publicat:

Daca in fiecare an la data de 31 decembrie mulți oameni așteptau cu interes focul de artificii de la Sydney, anul acesta totul va fi diferit din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritațile anunța ca spectacolul va dura mult mai puțin, iar acces ”in primele randuri” vor avea doar anumite persoane! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fara pizza la pachet dupa miezul nopții: unde vor sa interzica livrarile la ore tirzii

00:31, 23.04.2024 - Autoritațile din Milano, Italia, vor sa interzica vinzarea de mincare la pachet dupa miezul nopții. Interzicerea vinzarii de mincare la pachet, inclusiv pizza și inghețata, dupa miezul nopții, ar trebui sa determine oamenii sa plece mai devreme acasa și sa reduca nivelul de agitație nocturna, spun autoritațile.…

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

O carte pe zi: Indragostiții de la miezul nopții de Mieko Kawakami

08:45, 18.03.2024 - „Un nou roman de atmosfera și de o subtila frumusețe“ - TIME. „Sincer și mistuitor, romanul lui Kawakami reprezinta o noua perspectiva stralucita asupra vieții tinerelor femei“ - Booklist, potrivit mediafax. Am semnalat in urma cu cațiva ani la aceasta rubrica o carte fenomen, care te duce in intimitatea…

Andreea Balan a ramas blocata in afara casei: ‘E trecut de miezul nopții’. Ce s-a intamplat cu vedeta

00:05, 29.02.2024 - Dupa o zi lunga de filmari pentru noul sezon „Te cunoscut de undeva!”, vedeta aștepta cu nerabdare momentul in care se putea relaxa acasa, insa a avut parte de o pațanie pe cinste! Andreea Balan a ramas blocata in afara casei. Metoda inedita la care a apelat pentru a putea intra in locuința. Cum a […]…

Restricții in Pasajul Unirii din București intra in vigoare de la miezul nopții

22:51, 08.02.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat in Pasajul Unirii, de la miezul noptii de joi pana vineri, la ora 05:00, pe sensul de deplasare dinspre Piata Universitatii catre bulevardul Dimitrie Cantemir, pentru realizarea unor filmari dinamice.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

13:40, 07.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, ținand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

Un cutremur slab, cu magnitudinea 3, s-a produs la miezul noptii in judetul Timis

08:15, 02.02.2024 - Un cutremur slab cu magnitudinea 3 s-a produs la miezul noptii, la ora locala 00:06, in Banat, judetul Timis, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Ceasul Apocalipsei ramane setat la 90 de secunde de la miezul nopții. Omenirea este amenințata de un razboi nuclear

09:15, 24.01.2024 - Ceasul Apocalipsei rpmane setat la 90 de secunde la sfarșitul lumii, conform anunțului experților! Acesta trebuia sa fie resetat astazi, 24 ianuarie, așa cum se intampla in fiecare an. Omenirea este amenințata de un razboi nuclear, care ar putea sa duca la sfarșitul lumii. Iata ce alte cauze se mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?