Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul actor Jeff Bridges, faimos pentru rolul lui The Dude din 'The Big Lebowski', a anunţat că are cancer

Publicat:

a anuntat ca are cancer. Actorul a scris pe Twitter ca se considera fericit pentru ca are o echipa medicala excelenta si prognosticul este bun.

Faimos pentru rolul lui din „,” actorul Jeff Bridges, in varsta de 70 de ani, a anuntat ca sufera de limfom, un tip de cancer pentru care va incepe tratamentul, noteaza , potrivit news.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținuta sub control pana a intervenit politicul / VIDEO

„Am fost diagnosticat cu limfom. Desi este o boala grava, ma consider fericit ca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Regele Charles, zambitor la prima apariție dupa diagnosticul de cancer. Monarhul a participat la slujba de Paște VIDEO

17:45, 31.03.2024 - Regele Charles a fost prezent la slujba organizata anual in Duminica Paștelui la Capela St. George a Castelului Windsor, aceasta fiind prima sa apariție publica importanta de la diagnosticarea cu cancer, relateaza The Guardian.

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Ultimul mesaj al lui Aleksei Navalnii, cu doua zile inainte de anunțul morții: „Tocmai mi-au dat 15 zile intr-o celula de pedeapsa”

14:30, 16.02.2024 - Liderul opoziției ruse, Aleksei Navalnii, despre care autoritațile de la Moscova au anunțat vineri, 16 februarie, ca a murit in detenție, a publicat in urma cu doua zile un mesaj pe rețeaua X, fostul Twitter, in care anunța ca a primit 15 zile intr-o celula de pedeapsa, acesta fiind ultimul mesaj transmis…

President Iohannis wishes King Charles III full recovery, following cancer diagnosis

11:40, 06.02.2024 - President Klaus Iohannis wished King Charles III, diagnosed with an unspecified form of cancer, a full recovery."Our thoughts go to His Majesty King Charles III and the Royal Family, as well as to the United Kingdom people in these difficult moments. We wish His Majesty a full recovery," the Romanian…

Germania a descoperit o uriașa campanie de dezinformare a Kremlinului. Trollii ruși faceau 2 postari pe secunda de pe 50.000 de conturi

20:36, 26.01.2024 - Experții criminaliști din domeniul digital au reușit sa descopere o vasta campanie de dezinformare pro-Rusia impotriva guvernului de la Berlin, care folosea zeci de mii de conturi false pe platforma sociala Twitter, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?