Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebru regizor rus, declarații șoc la televiziunea de stat despre războiul din Ucraina: `Trebuie să recunoaștem că am putea pierde` (Video)

Publicat:

Karen Șahnazarov, un cineast rus, a declarat la televiziunea de stat ca Rusia trebuie sa recunoasca faptul ca ar putea pierde.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE De ce a interzis cenzura comunista filmul-documentar despre cutremurul din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Ucraina avertizeaza ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca va pierde razboiul și cere vot mai rapid in Congresul SUA

09:10, 18.04.2024 - Premierul ucrainean Denis Șmihal a declarat la BBC ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca Ucraina pierde in confruntarea cu Rusia și cere Congresului SUA sa aprobe proiectul de lege pentru ajutor extern, blocat mai mult timp de republicani.

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Ciuca: PNL susține nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat in fruntea Comisiei Europene

13:41, 06.03.2024 - "Partidul Național Liberal susține nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat in fruntea Comisiei Europene. I-am spus asta in discuția pe care am avut-o inainte de inceperea congresului PPE. In timpul mandatului sau, Comisia a gestionat responsabil și eficient crizele ultimilor…

Propagandiștii Kremlinului dezbat scenariul in care Rusia ar pierde razboiul din Ucraina VIDEO

06:50, 01.02.2024 - Susținatorii Kremlinului au discutat despre posibilitatea ca Rusia sa piarda razboiul din Ucraina, potrivit unui fragment al emisiunii lui Vladimir Soloviov, cel mai vocal propagandist al Moscovei.

Premierul Slovaciei, declarații halucinante: ”Credeti in mod serios ca exista un razboi la Kiev?”

18:55, 24.01.2024 - Robert Fico, premierul Slovaciei, a facut recent cateva declarații absolut halucinante despre razboiul din Ucraina. La un briefing de presa sustinut in estul Slovaciei, Robert Fico a fost intrebat de catre un reporter daca n-ar fi mai oportun ca el sa se deplaseze la Kiev pentru a intelege mai bine…

Razboiul de la granița, intre Rusia și Ucraina, ii impinge pe unguri la masuri fara precedent VIDEO

20:55, 22.01.2024 - Ungaria - care pledeaza pentru ca Ucraina sa faca pace cu Rusia - incepe instruirea militara a functionarilor publici, pe baza de voluntariat, a anuntat ministrul ungar al apararii nationale, Kristof Szalay-Bobrovniczky, luni, printr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook, relateaza MTI.  Distribuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?