Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai spectaculoase peşteri de gheaţă din lume

Publicat:

Printre cele mai frumoase peisaje din lume putem gasi si cateva pesteri de gheata. Iata cateva dintre ele in galeria de mai jos

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Degustare savuroasa bazata pe pairing de vin. Ce preparate spectaculoase au facut jurații: „O sa fii racheta!”

16:45, 10.04.2024 - Jurații sezonului 13 Chefi la cuțite au avut parte de o degustare savuroasa bazata pe pairing de vin de la Crama Ceptura la amuleta cu numarul șase. S-a lasat cu replici dure și cuvinte de lauda. Iata ce s-a intamplat.

S-a spart iar gheața pe piața imobiliara: Romanii iau cu asalt bancile, sa faca credite!

13:30, 08.04.2024 - Piața de creditare in primul trimestru al acestui an a avut o evoluție favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023. Barbații au solicitat cele mai multe imprumuturi pentru locuințe, potrivit Imobiliare.ro Finance.

Una dintre cele mai spectaculoase peșteri din zona Banatului se deschide in prima zi din aprilie

09:40, 30.03.2024 - Una dintre cele mai spectaculoase peșteri din zona Banatului se deschide in prima zi din aprilie. Ca in fiecare an, pe data de 1 aprilie, administratia Parcului National Semenic-Cheile Carasului redeschide pentru publicul larg una dintre cele mai spectaculoase...

Se construiesc doua drumuri montane spectaculoase in Romania. Cand vor fi gata 

15:10, 14.03.2024 - In urmatoarele zile, doua drumuri de munte care incep din orașul Uricani din Hunedoara, aflat in ținutul salbatic de la poalele munților Retezat și Valcan, vor intra in șantier. Peste 80 de milioane de lei vor costa lucrarile, potrivit evz.ro.  Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente…

Oceanul Arctic ar putea ramane in curand fara gheata la inceputul unei toamne, avertizeaza cercetatorii

13:35, 08.03.2024 - O echipa de cercetatori a calculat ca Arctica ar putea ramane in curand fara gheata intr-o luna septembrie, pentru prima data de la inceputul inregistrarilor, iar acest lucru s-ar putea intampla chiar in acest an.

VIDEO: Lucrari spectaculoase pe DN67C Transalpina, in zona Tau. Se pune in siguranța peretele de stanca

13:51, 20.02.2024 - VIDEO: Lucrari spectaculoase pe DN67C Transalpina, in zona Tau. Se pune in siguranța peretele de stanca Pe drumul național DN 67C – Transalpina, in zona in care a avut loc vineri o alunecare de teren, continua lucrarile pentru siguranța circulației rutiere.  Reprezentanții CNAIR au publicat marți o…

Science Report: Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

16:46, 09.02.2024 - Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

Cutremurele de gheata, fenomenul care ii sperie pe oameni. Pamantul trepideaza, iar zgomotul este unul puternic

14:00, 26.01.2024 - Ca urmare a unor fenomene meteo, denumite vortexuri polare, specialiștii vorbesc din ce in ce mai des despre cutremurele de gheata, fenomenul care ii sperie pe oameni, iar in tot acest timp pamantul trepideaza, iar zgomotul este unul puternic.

Cuvinte cheie:

spectaculoase gheata pesteri

Ce parere ai despre aceasta stire?