Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai frecvente afecțiuni întâlnite în primele 90 de zile post COVID-19. STUDIU

Publicat:

mai frecvente afecțiuni intalnite in primele 90 de zile post COVID-19. STUDIU Studiile epidemiologice desfașurate in ultima perioada arata ca 50% dintre contactii direcți ai unui pacient diagnosticat cu boala covid-19 devin, la randul lor, pozitivi. O mare parte va dezvolta doar simptome ușoare. Care insa pot dura și 90 de zile! Testarea ar trebui facuta la cea mai mica suspiciune, astfel... Cele mai frecvente afecțiuni intalnite in primele 90 de zile post COVID-19. STUDIU Ziarul Unirea

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele condamnari pentru vaccinarile fictive anti-COVID. Ce pedepse au primit 20 de persoane

09:50, 16.04.2024 - Douazeci de persoane au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Pitesti pentru fapte de coruptie si alte infractiuni in legatura cu vaccinari fictive anti-COVID-19. Unul dintre inculpați era registrator la un centru de vaccinare din Argeș. A primit 2 ani și 4 luni de inchisoare cu executare pentru…

Pandemia secolului a disparut oficial. Ministerul Sanatații desființeaza testarea Covid

17:20, 28.02.2024 - Ministerul Sanatații a decis anularea subprogramului național prin care se asigura testarea Covid a persoanelor simptomatice, aratand ca circulația SARS-CoV-2 este in scadere și nu mai sunt necesare astfel de masuri. Dispariția testarii inseamna recunoașterea oficiala ca virusul nu mai constituie un…

Tragedia de la Spitalul Movila, Ploiești. 4 angajați ai unitații medicale, puși sub acuzare dupa incidentul in care 2 oameni au murit

17:51, 27.02.2024 - Reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova au declarat, marti, pentru News.ro, ca patru angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti sunt inculpati in urma incendiului produs in noiembrie 2021 in sectia de boli infectioase a spitalului, cunoscuta ploiestenilor sub denumirea Spitalul…

Grupa sanguina indica predispoziția pentru anumite afecțiuni grave. Iata ce spun studiile!

08:45, 19.02.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, in afara de genele și stilul de viața, tipul de sange poate juca, de asemenea, un rol major in dezvoltarea anumitor tipuri de boli. Sa incepem prin identificarea celor patru tipuri diferite de sange pe care oamenii le pot avea. A, AB, B și O sunt cele patru tipuri principale…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…

Un studiu internațional scoate la iveala epidemia de tristețe din randul adolescenților romani

14:51, 03.02.2024 - Studiile despre sanatatea mintala au cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimele decenii, reflectand o creștere a conștientizarii și a importanței acordate acestui domeniu. Sanatatea mintala se refera la starea de bine emoționala, psihologica și sociala a unei persoane și joaca un rol crucial in…

Vaccinuri anti-COVID: Un studiu indica un risc de tulburari menstruale

13:05, 26.01.2024 - Mai multe femei au raportat tulburari ale ciclului menstrual dupa vaccinarea anti-COVID, de aproape doi ani și jumatate, de la inceputul campaniilor de administrare a serurilor impotriva noului coronavirus.


Ce parere ai despre aceasta stire?