Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune clătite cu miere și nuci. Ingredientele secrete folosite de Chef Florin Dumitrescu

Publicat:

are rețete care sunt foarte apreciate de catre toate gospodinele din țara. Acesta prefera sa recomande rețete romanești ușo de preparat de catre oricine. Cele mai bune clatite cu miere și nuci Juratul de la Chefi la cuțite are o experiența de aproximativ doua decenii in bucatarie, devenind unul dintre cei mai […] The post Cele mai bune clatite cu miere și nuci. Ingredientele secrete folosite de appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viața impresionanta: „Opt luni am plans”

22:11, 16.03.2024 - Pe 18 martie, Antena 1 va inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite cu jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei care se vor intrece in arena incinsa a amuletelor.

Povestea lui Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”. „Opt luni am plans in fiecare seara și am slabit zece kilograme”

16:10, 16.03.2024 - Richard Abou Zaki are o poveste impresionanta de viața. Juratul de la „Chefi la cuțite” va face echipa in cel mai nou sezon al emisiunii culinare, cre incepe pe 18 martie la Antena 1, cu Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.Indragostit de bucatarie inca de cand era copil,…

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, și-a descoperit pasiunea pentru bucatarie inca din copilarie: ”Faceam clatite și gogoși pentru copiii de pe scara blocului”

13:26, 13.03.2024 - Mai sunt cinci zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, va incepe nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt…

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Florin Dumitrescu a rabufnit in razboiul cu Antena 1. Fostul jurat de la Chefi la Cutite are doua procese cu postul TV: „Habar nu aveti la ce compromisuri am fost supus”

14:50, 22.02.2024 - Chef Catalin Dumitrecu trece printr-o perioada dificila in urma plecarii de la Chefi la Cuțite, la care nimeni nu se aștepta. De atunci, au aparut tot felul de zvonuri legate de renunțarea la emisiunea care l-a facut celebru pe el și ceilalți doi colegi, motiv pentru care bucatarul a decis sa spuna…

Vopseaua de casa care ”șterge" imediat parul gri. Care sunt ingredientele folosite

13:55, 08.01.2024 - Un colorant de casa facut din doua ingrediente vedeta: turmeric și iaurt natural va poate șterge firele de par gri. Cele doua ingrediente se amesteca cu miere și ulei de cocos, pentru a avea rezultate de lunga durata și pentru a imbunatați ingrijirea parului.Iata ce ingrediente sunt necesare pentru…

Rețeta de lichior de oua, cea mai cunoscuta bautura de sarbatori. Așa o prepara americanii

14:05, 25.12.2023 - Lichiorul de oua este o bautura care rareori lipsește de pe mese in zi de sarbatoare. Mai este denumit și eggnong și este foarte popular in mai multe zone din lume. Cum se prepara, aflați in randurile urmatoare. Rețete lichior de oua. Cum se face eggnong Lichiorul de oua este foarte cremos, iar gustul…


Ce parere ai despre aceasta stire?