Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin trei morţi şi şapte răniţi într-o explozie puternică în Kabul

Publicat:

O explozie puternica, urmata de focuri sporadice de arma, a avut loc marti in capitala afgana Kabul, in apropiere de „zona verde” puternic fortificata a orasului, unde se afla cladiri guvernamentale si ambasade straine, evenimentul fiind soldat cu cel putin trei morti si sapte raniti, au declarat oficiali ai politiei si , purtator de cuvant al , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnagiu la un raliu, in Ungaria. Cel putin patru morti si mai multi raniti, dupa ce o mașina a ieșit in decor

18:01, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti sapte au fost raniti duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile, transmite AFP.Accidentul s-a produs intre orasele Labatlan si Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord).Motivele…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Atac ucrainean in Rusia: Cel putin cinci morti si 18 raniti intr-un bombardament ucrainean la Belgorod

18:40, 15.02.2024 - Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un bombardament imputat Kievului in orasul rus Belgorod, a anuntat guvernatorul acestei regiuni frontaliere cu Ucraina care este vizata frecvent de tiruri, relateaza AFP.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

(video) Explozie puternica la un hotel din centrul orasului Fort Worth din Texas. Cel putin 11 raniti

08:40, 09.01.2024 - Cel putin 11 persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc la hotelul Sandman Signature din centrul orasului Fort Worth din Texas, a anuntat Craig Trojacek, purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri, relateaza digi24.ro .

Explozie puternica la un hotel din centrul orasului Fort Worth din Texas. Cel putin 11 raniti

08:15, 09.01.2024 - Cel putin 11 persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc la hotelul Sandman Signature din centrul orasului Fort Worth din Texas, a anuntat Craig Trojacek, purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?